H ατάκα του Γιάννη Μπέζου στο Ραδιόφωνο 247 για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα σε κάνει να... δακρύσεις

Μέγας ατακαδόρος, ο Γιάννης Μπέζος τα είπε όλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο με μία μόνο φράση σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ραδιόφωνο 247. Διαβάστε την ατάκα και ακούστε όλη τη συνέντευξη.

H ατάκα του Γιάννη Μπέζου στο Ραδιόφωνο 247 για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα σε κάνει να... δακρύσεις
Γιάννης Μπέζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Μπέζος τα λόγια του δεν τα μασάει. Ο,τι έχει να πει, το λέει. Ευθέως και χωρίς περικοκλάδες.

Το ίδιο έκανε φυσικά και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Πεζοί στον αέρα" με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη στο Ραδιόφωνο 247. Αφού μίλησε για τα επαγγελματικά του και την εν γένει πολιτική/κοινωνική κατάσταση στη χώρα, είπε άφοβα τη γνώμη του για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για το μεγάλο ματς του Σαββάτου τόνισε χαρακτηριστικά: " Είμαι πάντα με το καλό ποδόσφαιρο, αυτοί έξω παίζουν ποδόσφαιρο. Εδώ, στην Ελλάδα, κάνουν ότι παίζουν ποδόσφαιρο.

Η Ρεάλ είναι η αγαπημένη μου ομάδα ,αλλά ήθελα να το πάρει η Λίβερπουλ. Είχε όμως την ατυχία με τον τραυματισμό του σπουδαίου Σαλάχ.

Για τα εν Ελλάδι ποδοσφαιρικά: " Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα, βλέπω ότι τα γήπεδά μας στα ματς είναι οι καλύτερες ... ψησταριές.

Πήγαινα κάποτε στο γήπεδο, στα ευρωπαϊκά ματς. Τώρα πλέον όχι. Παραμένω Ολυμπιακός, αλλά όχι φανατικός.

Προέκυψε από το σπίτι αυτή η προτίμηση, από ένα θείο, γιατί ο πατέρας μου ήταν Παναθηναϊκός. Λίγο και οι παρέες στη γειτονιά, ξέρεις πως είναι αυτά. Αυτό δεν αλλάζει βέβαια μετά" .

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη

News 24/7

24MEDIA NETWORK