Η ματσάρα στο Αγρίνιο είχε σασπένς, κλάματα και τροπαιούχο τον Ολυμπιακό!

Ο τελικός της Super League K17 έχρισε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να μην τα παρατούν μετά το γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο 97' και να επικρατούν στα πέναλτι!

Η ματσάρα στο Αγρίνιο είχε σασπένς, κλάματα και τροπαιούχο τον Ολυμπιακό!
ΕUROKINISSI

Για πέμπτη φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το πρωτάθλημα στους εφήβους και μάλλον αυτό το τρόπαιο ήταν το πιο... γλυκό αφού όχι μόνο κατακτήθηκε απέναντι στον "αιώνιο αντίπαλο" Παναθηναϊκό αλλά η κούπα για τους Πειραιώτες ήρθε μ ε σπουδαία ανατροπή.

Μετά το 0-0 στο 90λεπτο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση όπου ο Αθανασακόπουλος άνοιξε το σκορ για τους "πράσινους" με κοντινή προβολή στο 97', για να έρθει όμως απάντηση από τον Ολυμπιακό που πήρε τη μπουκιά μέσα από το στόμα των "πράσινων".

Συγκεκριμένα στο 118', με τον Μπουλλάρι να ευστοχεί με κοντινό πλασέ για να γράψει το 1-1 και να στείλει το ματς στα πέναλτι, όπου εκεί εκτυλίχτηκαν φοβερά στιγμιότυπτα.

Μετά τα πρώτα τέσσερα πέναλτι το σκορ ήταν 3-3 (από μία άστοχη εκτέλεση οι δύο ομάδες), για να έρθει όμως η τελευταία εκτέλεση και να αλλάξει τις ισορροπίες...

FINAL4 K17 ΝΕΟΙ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
FINAL4 K17 ΝΕΟΙ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σαντικάι έστειλε τη μπάλα πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι αστοχώντας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και ο Γκοτζαμανίδης τον... τιμώρησε, στέλνοντας τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων στο δικό του πέναλτι για το τελικό 4-3 στα πέναλτι και 5-4 συνολικά υπέρ των "ερυθρολεύκων".

Το φινάλε βρήκε τους περισσότερους "πράσινους" να μην αντέχουν το άσχημο αποτέλεσμα και να ξεσπούν αυθόρμητα σε λυγμούς, με τους παίκτες του Ολυμπιακού από την πλευρά τους να γίνονται ένα κουβάρι για να γιορτάσουν την κούπα του πρωταθλητή.

Άλλωστε, υπό τους ήχους του "Είμαστε πια πρωταθλητές" του Νίκου Πορτοκάλογλου πανηγύρισαν οι Πειραιώτες τη σπουδαία αυτή επιτυχία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK