Η πρόβλεψη Γεωργάτου για Ρέτσο

O Γρηγόρης Γεωργάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Contra Επίθεση" με τους Σταύρο Γεωργακόπουλο και Βαγγέλη Σταματόπουλο στο "Ραδιόφωνο 24/7" στους 88.6 και μίλησε για τη μεταγραφή του το καλοκαίρι του 1999 στην Ίντερ και τους μεγάλους σταρ εκείνης της εποχής των "νερατζούρι" ενώ έκανε πρόβλεψη για τον μέλλον του Παναγιώτη Ρέτσου.

Η πρόβλεψη Γεωργάτου για Ρέτσο
georgatos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεκαοκτώ χρόνια και... μία ημέρα από ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ίντερ (11/9/1999) ο Γρηγόρης Γεωργάτος φιλοξενήθηκε στο "Ραδιόφωνο 24/7" και στους 88.6 και μιλώντας τους Σταύρο Γεωργακόπουλο και Βαγγέλη Σταματόπουλο έκανε ένα πολυ όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι στο παρελθόν.

Θυμήθηκε το δισταγμό που είχε αρχικά να υπογράψει στην Ίντερ θεωρώντας πως είχε ήδη εκπληρώσει όλα τα παιδικά του όνειρα φτάνοντας να παίξει στον Ολυμπιακό αλλά και τις σπουδαίες στιγμές που έζησε με προσωπικότητες όπως οι Μαρτσέλο Λίπι αλλά και οι Ρονάλντο, Βιέρι, Μπλαν και Ρομπέρτο Μπάτζο ενώ μίλησε και για έναν νυν "ερυθρόλευκο".

Αυτός ήταν ο Παναγιώτης Ρέτσος, με τον "Γκεό" να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την αξία και το ταλέντο του και να κάνει την εκτίμηση ότι θα πετύχει σπουδαία πράγματα στην καριέρα του στο άμεσο μέλλον.

"Αντικειμενικός δεν θα είμαι γιατί αυτό το παιδί το αγαπάω πολύ και το έζησα. Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι πως δεν πρόκειται ποτέ αυτό το παιδί να ψωνιστεί, που λέμε, έχει πάρει φοβερές βάσεις όταν ξεκίναγε. Ό,τι ζει τώρα το συζητήσαμε πριν τρία χρόνια, τι θα συναντήσει, οπότε ξέρω πως δεν θα επηρεαστεί.

Του το έχω ξαναπεί πολλές φορές και του το έστειλα σε μήνυμα πως "άφησε τους άλλους να μιλάνε για εσένα και κοίτα εσύ το ποδόσφαιρο και όλα θα έρθουν". Είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω θα το κάνει. Αν δεν έχει τραυματισμό θα φτάσει πολύ ψηλά. Θα συνεχίσει το έργο και την καριέρα σημαντικών Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο εξωτικό. Στα στόπερ είμαστε πολύ δυνατοί και αξιόλογοι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK