Η ρηξικέλευθη πρόταση του Κατσουράνη για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού

O Παναθηναϊκός ταλανίζεται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε πως οι "μεγάλοι" του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να βοηθήσουν τους "πράσινους".

Η ρηξικέλευθη πρόταση του Κατσουράνη για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού
ΕUROKINISSI

"Νομίζω ότι δεν μπορεί να υπάρξει ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τον Παναθηναϊκό. Ολοι πρέπει να βοηθήσουν έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να βρει το δρόμο του.

Ακόμη και οι μεγάλες ομάδες και δυνάμεις όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, οι οποίες πρέπει να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Γιατί αυτό είναι το σωστό, επαναλαμβάνω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα χωρίς τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει", τόνισε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και νυν τεχνικός διευθυντής με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πελοπόννησος", ενώ για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα της Πάτρας για επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία και της οποίας είναι μπροστάρης, είπε:

"Ο κόσμος και η Πάτρα έχουν έρθει γενικά κοντά στην ομάδα και πιστεύω στη συνέχεια να πάμε εμείς πιο κοντά στην πόλη έτσι ώστε αρχικά να γίνει η Παναχαϊκή μόδα, αλλά όχι να περάσει. Να μείνει και ο πατρινός να είναι υπερήφανος για την ομάδα του.

Δεν ξέρω τι αποτελέσματα θα φέρουμε, αλλά όταν χτίζεις κάτι δεν σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα αποτελέσματα. Μας ενδιαφέρει να χτίσουμε, να δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές κάνουν και στο τέλος της σεζόν να κρίνουμε ποιοι έχουν τα φόντα να είναι στη μεγάλη Παναχαϊκή που θέλουμε και ποιοι όχι.

Στόχος είναι να μεγαλώσει πρώτα η ίδια. Όμως εάν δούμε ότι είμαστε κοντά και αυτό νομίζω ότι θα φανεί μετά τις πρώτες αγωνιστικές, νομίζω ότι θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις από φέτος την άνοδο. Γιατί είναι πιο εύκολο να χτίζεις όταν έρχονται και αποτελέσματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK