Και η NOVA περιμένει τον... Γιαννακόπουλο

Οι "big 4" έχουν γίνει προσωρινά... "big 3" με αποτέλεσμα η NOVA να ανακοινώσει... ανεπίσημα τη συμφωνία με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν. Τι απομένει για να συμπληρωθεί το... καρέ; Το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να πάρει σάρκα και οστά.

Και η NOVA περιμένει τον... Γιαννακόπουλο
olympiakos paok panathinaikos aek camera

Η NOVA είχε κάνει... spoiler πριν λίγες εβδομάδες για την επικείμενη συμφωνία με σημαντικές ομάδες της Super League Σουρωτή ( ΑΕΛ, Πανιώνιο, Αστέρα, Ατρόμητο). Το διάστημα που ακολούθησε όμως, έφερε αναστάτωση στις σχέσεις της καλωδιακής πλατφόρμας με την λίγκα, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος που όπως είναι λογικό επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το προϊόν που... χρυσοπληρώνει η Forthnet.

Την Παρασκευή, ημέρα... κρίσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η λίγκα θέλει να... μαζέψει τις απαντήσεις των ΠΑΕ όσον αφορά τους όρους του Γιώργου Βασιλειάδη και στη συνέχεια να τις στείλει στον υφυπουργό, η NOVA προέβη σε μία κίνηση τακτικής.

Ανακοίνωσε και δεν... ανακοίνωσε τη συμφωνία με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό! Για το δικέφαλο του βορρά γνωρίζαμε εδώ και μήνες. Για τους άλλους δυο ήταν απλά φήμες. Όταν όμως η φήμη... διαρρέεται στο σάιτ της NOVA, καταλαβαίνετε πως μιλάμε για τελειωμένο γεγονός.

ΟΙ "BIG 4" ΕΓΙΝΑΝ "BIG 3"

" Και με τον Παναθηναϊκό τι γίνεται;" θα αναρωτηθεί κάποιος. Ρωτώντας πας στην πόλη λοιπόν και όπως... αλιεύσαμε από κύκλους του συνδρομητικού καναλιού, στην NOVA περιμένουν τον... Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Όχι ακριβώς τον ίδιο, αλλά την επικείμενη αλλαγή που θα φέρει στο "τριφύλλι".

Με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να είναι στον αέρα, να μην γνωρίζουν αν την επόμενη περίοδο θα παίζουν στην πρώτη ή στη δεύτερη κατηγορία ή αν θα υποβιβαστούν λόγω χρεών (με αφαιρέσεις βαθμών), η NOVA είναι επιφυλακτική στην τελική της πρόταση.

Η ατάκα που ακούστηκε μάλιστα από τα γραφεία της Κάντζας για το πότε μπορεί να υπάρξει συμφωνία, ήταν: " εδώ έχουμε ομάδες Α, Β στις κληρώσεις πρωταθλήματος, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε συμφωνία ακόμα και πριν τη... σέντρα! Δεν θα είναι η πρώτη φορά εξάλλου".

Τι σημαίνει αυτό; Όσο καθυστερεί το πρότζεκτ "Γιαννακόπουλου" τόσο οι χορηγοί, τηλεοπτικοί πάροχοι και άλλοι... διαφημιζόμενοι, θα έχουν την "πράσινη" ΠΑΕ στο... περίμενε. Σε μία περίοδο που αναζητεί ρευστό για να κλείσει τρύπες και το φάκελο της αδειοδότησης.

Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως τις επόμενες ημέρες δεν θα έχουμε κάποια ευχάριστη έκπληξη.

ΥΓ: Την Δευτέρα είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ. της Super League Σουρωτή. Ίσως το πιο κρίσιμο από... γεννησιμιού της λίγκας, αφού στο τέλος του μπορεί να τα σπάσουν εντελώς οι ομάδες μεταξύ τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK