Μεταγραφικός πόθος ΑΕΚ, ΠΑΟ πήγε στις... καρδούλες

Το καλοκαίρι του 2015 Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έδωσαν "μάχη" για τα μάτια πρεμιερλιγκάτου επιθετικού, με τους "πράσινους" να αναγκάζουν τους "κίτρινους" σε... υποχώρηση. Τελικά ο... περίεργος χαρακτήρας του παίκτη των κατέστρεψε και πλέον οδεύει προς τις... καρδούλες!

Northern Ireland's Kyle Lafferty reacts at the end of the Euro 2016 round of 16 soccer match between Wales and Northern Ireland, at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, June 25, 2016. (AP Photo/Thibault Camus)
Kyle Lafferty AP

Το όνομα του Κάιλ Λάφερτι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην καθημερινότητα μας κατά τη διάρκεια των προκριματικών του EURO 2016, όταν και σκόραρε κόντρα στην Ελλάδα με την Βόρεια Ιρλανδία, ενώ βγήκε πρώτος σκόρερ στον όμιλο με 7 τέρματα.

Λίγους μήνες αργότερα άρχισε να... παίζει για τα μεταγραφικά τόσο της ΑΕΚ όσο και του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι φαίνεται πως είχαν προχωρήσει αρκετά το deal, καλύπτοντας τα 550.000€ του συμβολαίου του. Έτσι, οι άνθρωπο της Ένωσης "έκαψαν" τη μεταγραφή και στράφηκαν σε άλλες περιπτώσεις κυνηγών.

Τελικά ο Λάφερτι δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα. Μπορεί να ακούστηκε ξανά και τον Δεκέμβριο του 2016, όμως ο... περίεργος χαρακτήρας του τίναξε τα πάντα στον αέρα, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός σε Ριζεσπόρ και Μπέρμιγχαμ.

Σε καμία από τις δυο δεν κατάφερε να στεριώσει, οπότε σύμφωνα με το Skysports ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγαπημένη του Σκωτία, όπου μεγαλούργησε για μία τετραετία με τη φανέλα της Ρέιντζερς. Αυτή τη φορά, βέβαια, ετοιμάζεται να φορέσει τις... καρδούλες στη φανέλα της Χαρτς.

AP Photo/Thibault Camus

News 24/7

24MEDIA NETWORK