Nέο ραντεβού Βασιλειάδη-FIFA, όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!

Ο Γιώργος Βασιλειάδης θα συναντηθεί με εκπροσώπους της FIFA με αντικείμενο συζήτησης τα στημένα παιχνίδια όμως στην ατζέντα υπάρχει και ο τελικός Κυπέλλου. Ξανά στο τραπέζι το Grexit!

Nέο ραντεβού Βασιλειάδη-FIFA, όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!
ΕUROKINISSI

Η Παρασκευή αναμένεται να είναι μία "γεμάτη" ημέρα για τον Γιώργο Βασιλειάδη καθώς μέσα σε αυτήν αναμένονται και πάλι στην Ελλάδα εκπρόσωποι της FIFA, όπου θα έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για το Match-fixing, το θέμα δηλαδή των στημένων αγώνων που απασχολεί ιδιαίτερα την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Το "θέμα" είναι πως οι δύο πλευρές δεν θα περιοριστούν μόνο σε συζητήσεις για τα στημένα ματς που προβληματίζουν την παγκόσμια ομοσπονδία, αφού θεωρείται αδύνατο να μην μιλήσουν για το "φλέγον ζήτημα" του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ειδικότερα.

Είναι άλλωστε δεδομένο πως θα επιστρέψουν την άλλη εβδομάδα στη χώρα μας για να δουν διά ζώσης τον τελικό του Κυπέλλου και για αυτό θα βάλουν πάλι πάνω στο τραπέζι του ζήτημα του Grexit αν δεν υπάρχει συμμόρφωση από ελληνικής πλευράς ως προς τα "θέλω" τους.

Υπάρχει μάλιστα η σκέψη να τεθεί στο τραπέζι και ο αποκλεισμός μεμονωμένων ομάδων αν υπάρξουν επεισόδια στον τελικό και να μην τιμωρηθεί σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εάν π.χ υπάρχει παρεκτροπή από τους οπαδούς της ΑΕΚ να υπάρχει εφαρμογή μεμονωμένων μέτρων που να επιφέρει αποκλεισμό της Ένωσης από τα Κύπελλα Ευρώπης για κάποιο χρονικό διάστημα και το ίδιο να συμβεί αν υπάρξουν επεισόδια από την πλευρά των οπαδών του "Δικεφάλου του Βορρά".

Ουσιαστικά οι άνθρωποι της FIFA θα επαναφέρουν στο τραπέζι το θέμα του "Grexit" ώστε να υπάρχει ως δαμόκλεια σπάθη και να μην υπάρχουν φαινόμενα... Βόλου (βλ.περσινός τελικός) και να κυλήσουν όλα ομαλά στο φετινό μεγάλο ραντεβού της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ με φόντο το τρόπαιο στη δεύτερη τη τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK