Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Παναθηναϊκό, σκοράροντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο κι έστειλε μήνυμα στους άνδρες ενόψει του αποψινού ντέρμπι.

Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Εύκολο πρωινό πέρασε την Κυριακή (25/10) η Κ20 του ΠΑΟΚ που επικράτησε του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Μεσημερίου με 4-0 για την 8η αγωνιστική της Super League και, πλέον, βρίσκεται μόνος στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις της νίκης από το πρώτο ημίχρονο, όταν προηγούνταν με 2-0. Ο Δικέφαλος αφού "προειδοποίησε" στο 22' χάνοντας διπλή ευκαιρία με τους Συράκο και Κούστα, σκόραρε στο 28' με τον Δημητριάδη, ο οποίος άνοιξε τον χορό των γκολ με δυνατό σουτ. Στο 39' ο Κούστα εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού και σημείωσε το 2-0, δίνοντας αέρα νικητή στον ΠΑΟΚ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο. Δηλαδή με γκολ για τον Δικέφαλο. Ο Συράκος ανέλαβε δράση και με δύο τερματά του, στο 52' και στο 55', "κλείδωσε" την υπόθεση νίκη για την ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς. Το παιχνίδι, να σημειωθεί, είχε αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα και είναι χαρακτηριστικό ότι στο 21' ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, αντικαταστάθηκε μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο. Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε, πάντως, ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής των "ασπρόμαυρων" δεν έχει κάτι ανησυχητικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κουτογλίδης, Τοπαλίδης, Τσελεπίδης, Δεληγιαννίδης, Δοδοντσάκης, Πατράλης, Παναγιωτίδης, Δημητριάδης, Ρανγκέλοφ, Συράκος, Κούστα

Παναθηναϊκός: Βασίλας, Ξηρός, Μαυρόμάτης, Ευαγγέλου, Τζανουλίνος, Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ., Αγγελόπουλος Β., Παπανικολάου, Λάμπρου, Χατζηγιοβάννης

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK