Τι είπε για το όπλο του Σαββίδη ο Δημητριάδης

Η περιγραφή του γενικού αρχηγού της ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη για το πως και πότε είδε το όπλο που έφερε ο Ιβάν Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο και η ατάκα για τους... εύσωμους κυρίους που ήταν μαζί του.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τις τοποθετήσεις των δικηγόρων τόσο από την πλευρά της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ, ήρθε η σειρά των μαρτύρων να καταθέσουν με τον Βασίλη Δημητριάδη από την πλευρά της Ένωσης να παίρνει το λόγο.

Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ στάθηκε στην βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο υπό τη συνοδεία 6-8... εύσωμων ατόμων, ενώ στη συνέχεια έγινε πιο περιγραφικός αναλύοντας πως είδε το όπλο που έφερε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ.

"Το όπλο το είδα όταν γύρισε πίσω, την δεύτερη φορά δηλαδή. Φώναζε, δεν κατάλαβα αν έβριζε. Ήταν σε μια έκρυθμη κατάσταση. Προσέγγισε τον πάγκο μας μια φορά, έφυγε και επέστρεψε πάλι στον πάγκο μας. Μετά πήγε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο. Την πρώτη φορά φορούσε το μπουφάν και την δεύτερη δεν το φορούσε.

Ήρθε σε μένα και με απώθησε βίαια. Εγώ το μόνο που του είπα. 'Γιατί σε μένα; Είναι οφσάιντ.... Μου είπε κάτι, αλλά δεν κατάλαβα", ήταν η ατάκα του Δημήτριάδη, ενώ στη συνέχεια τόνισε:

" Όταν γύρισε να φύγει, φάνηκε το όπλο. Δεν έκανε κίνηση να το βγάλει. Ήταν σε θήκη. Δεν το έβγαλε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβγαλε το μπουφάν την δεύτερη φορά; Προφανώς ήθελε να φανεί το όπλο; Προσπαθώ να σκεφτώ για ποιο λόγο βγήκε χωρίς μπουφάν την δεύτερη φορά; Η εικόνα του όπλου ήταν σοκαριστική για όλους μας και ειδικά για τους ποδοσφαιριστές".

Ο δικαστής Σπύρος Καποδίστριας στη συνέχεια ρώτησε τον μάρτυρα: "Δηλαδή αν δείτε καραμπίνα θα τρομάξετε;" , με τον γενικό αρχηγό της Ένωσης να απαντάει: " Βεβαίως και θα τρομάξω ".

Πάντως δυο φορές ο Βασίλης Δημητριάδης τόνισε πως ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο όταν του είπε κάτι ο ποδοσφαιριστής του "δικέφαλου" Μαουρίτσιο, ενώ η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν αρνήθηκε την παρουσία του όπλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK