Ετοιμάζονται αλλαγές για να αποφευχθεί το Grexit

Αλλαγές και τροποποιήσεις στο αθλητικό νομοσχέδιο προανήγγειλε ο υφυπουργός Σταύρος Κοντονής στη Βουλή, κατά την έναρξη της επεξεργασίας του νομοσχεδίου από τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων.

Στιγμιότυπο από την 2η ημέρα της συζήτησης στην Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Στιγμιότυπο από την 2η ημέρα της συζήτησης στην Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοντονής υποστήριξε πως "δεν πρόκειται να επέμβουμε στο αυτοδιοίκητο. Μας ενδιαφέρει να βάλουμε τέλος σε ένα ιδιότυπο καθεστώς αυτονομίας".

Συμπληρώνοντας, τόνισε: "Θα δείτε ότι η συζήτηση εκ μέρους του υπουργείου θα είναι καλόπιστη. Ήδη, εμείς από τις προτάσεις φορέων και διεθνών οργανισμών έχουμε υπ' όψιν να ανακοινώσουμε τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο και προσθήκες". Παράλληλα, ο υφυπουργός αθλητισμού προσέθεσε ότι οι όποιες αλλαγές θα κατατεθούν στη Βουλή μετά τη συνάντηση που θα έχει με το γενικό γραμματέα της UEFA, Τζιάνι Ιφαντίνο, την προσεχή Τετάρτη.

Από τα παραπάνω επιβεβαιώνονται οι προθέσεις που είχε δείξει εξ αρχής ο Σταύρος Κοντονής και τον ήθελαν να μην έχει καμία διάθεση να έρθει σε ρήξη με την UEFA και τη FIFA για το περίφημο νομοσχέδιο.

Διαβάστε ακόμη:

Χαϊκάλης: "Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK