Κοντονής: "Η Κυβέρνηση δεν κάνει πλάκα"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής μέσω δηλώσεών του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ξεκαθαρίζει για ακόμη μια φορά τη βούληση της Κυβέρνησης να επιμείνει στην απόφασή της.

Κοντονής: "Η Κυβέρνηση δεν κάνει πλάκα"

Ο Σταύρος Κοντονής υποστήριξε χαρακτηριστικά στη "Real News":

"Η κυβέρνηση δεν κάνει πλάκα και θα επιμείνει στην απόφασή της για κάθαρση και διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κυβέρνηση έχει καταθέσει τις προτάσεις της και περιμένει να καταθέσουν τις προτάσεις τους οι υπόλοιπο, μεταξύ αυτών και οι διεθνείς ομοσπονδίες. Η κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε συζητήσεις με τις διεθνείς ομοσπονδίες για την κάθαρση και την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Σε περίπτωση που η FIFA κάνει πράξη τις απειλές της με το Grexit, ο Σταύρος Κοντονής είναι διατεθειμένος να πάει την υπόθεση στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο: "Το ενδεχόμενο αυτό το κρατάω ως όπλο. Πρέπει όλοι να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο λογικής προσέγγισης".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ