Μητρόπουλος: "Το θέμα είναι ο εκλογικός νόμος, όχι το κύπελλο"

Για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το ενδεχόμενο Grexit μίλησε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το θέμα δεν είναι η επανέναρξη ή όχι του Κυπέλλου, αλλά η εισαγωγή της απλής αναλογικής στις εκλογές των ομοσπονδιών.

Μητρόπουλος: "Το θέμα είναι ο εκλογικός νόμος, όχι το κύπελλο"

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μητρόπουλος στον Metropolis:

Για τον κίνδυνο του Grexit: "Υπάρχει αυτός ο κίνδυνος και θα χρησιμοποιηθεί σαν πίεση, όχι τόσο για το Κύπελλο. Δεν ενδιαφέρονται η ΕΠΟ και οι ομάδες για το Κύπελλο. Είναι απλά το πρώτο βήμα για να μην αλλάξει τον εκλογικό νόμο ο Κοντονής. Οσοι βλέπουν πίσω από τον τοίχο το καταλαβαίνουν.

Δεν τον ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό το Κύπελλο. Ενδιαφέρει την ΑΕΚ που θέλει να πάρει έναν τίτλο. Δεν ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Είναι σαν πρώτο βήμα για να μην μπορέσει ο υπουργός να προχωρήσει στην αλλαγή του εκλογικού νόμου στην ΕΠΟ. Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι ο Κοντονής που τα βάζει με τον Γκιρτζίκη; Όλη η Ελλάδα τα έχει βάλει. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μην αλλάξει ο εκλογικός νόμος, γιατί αν αλλάξει θα χάσουν τις καρέκλες".

Για τα λάθη του Κοντονή: "Ο Κοντονής βάζει αυτογκόλ. Σε κάθε λεπτό βάζει αυτογκόλ. Σε 90 λεπτά θα είχε βάλει 90 αυτογκόλ. Κάνει συνέχεια λάθη. Δεν ξέρω αν έχει την ανοχή της κυβέρνησης. Προς το παρόν δείχνει ότι την έχει. Αν ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε Champions League δεν θα αντιδρούσε; Θα έχανε 30 εκατομμύρια; Θα έβαζε τον Γκιρτζίκη να χαιρετίσει στρατιωτικά. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα διακινδυνεύσει να χάσει τα χρήματα του Champions League".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ