Νέα αναβολή στο ΣτΕ και το Grexit πιο κοντά

Η αποχή των δικηγόρων οδήγησε σε νέα αναβολή της εκδίκασης της αίτησης ακυρώσεως της ΕΠΟ στο ΣτΕ, με συνέπεια να οδηγούμαστε σε Grexit.

Νέα αναβολή στο ΣτΕ και το Grexit πιο κοντά

Η εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης της ΕΠΟ στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με την οποία ζητά την ακύρωση της απόφασης του Σταύρου Κοντονή για ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε την Τρίτη.

Η υπόθεση πήρε νέα αναβολή για τις 19 Απριλίου, αφού οι νομικοί εκπρόσωποι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, ο οποίος συνεχίζει την αποχή για ακόμα μία ημέρα.

Αυτή είναι η δεύτερη αναβολή που παίρνει η υπόθεση, μετά από εκείνη της προηγούμενης Τρίτης, με συνέπεια να στενεύουν τα περιθώρια για την αποφυγή του Grexit.

FIFA και UEFA αναμένεται να αποστείλουν επιστολή Στριμώχνει τον Κοντονή η ΕΠΟεντός της ημέρας προς την ΕΠΟ και αυτή να διαβιβαστεί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με την οποία θα ενημερώνει ότι από μία συγκεκριμένη ημερομηνία και έπειτα, πιθανότατα από τη Δευτέρα 11 Απριλίου, η Ελλάδα τίθεται σε καθεστώς ποδοσφαιρικού Grexit.

Μοναδικός τρόπος να αποφευχθεί κάτι τέτοιο είναι η άρση της επίμαχης απόφασης από πλευράς υφυπουργού αθλητισμού, ενδεχόμενο που συγκεντρώνει μειωμένες πιθανότητες, άνευ ακυρωτικής απόφασης από το ΣτΕ, την οποία ο Σταύρος Κοντονής έχει δηλώσει ότι θα σεβαστεί.

Σε διαφορετική περίπτωση, λύση θα μπορούσε να αποτελέσει ένας συμβιβασμός μεταξύ Πολιτείας και ΕΠΟ σχετικά με τις απαιτήσεις της πρώτης για τη διοίκηση της δεύτερης, ωστόσο και πάλι με καταληκτική ημερομηνία αυτή που θα αναγράφεται στην επιστολή που έχει συνταχθεί ήδη και θα φτάσει στην Ελλάδα εν ευθέτω χρόνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ: Οι επιπτώσεις του Grexit

Στριμώχνει τον Κοντονή η ΕΠΟ

Μόνο έτσι κάνει πίσω ο Κοντονής

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK