Πάει για ομόφωνη ψήφιση το νομοσχέδιο

Το αθλητικό νομοσχέδιο, μετά και τις τροποποιήσεις που έγιναν με στόχο ν´αποφευχθεί το Grexit, δεν αποκλείεται να ψηφιστεί ομόφωνα στην Ολομέλεια. Διατυπώθηκαν εντάσεις και αντιρρήσεις σε κάποια σημεία, επί της ουσίας όμως υπήρξε κοινός τόπο

Πάει για ομόφωνη ψήφιση το νομοσχέδιο

Η Παναγιώτα Δριτσέλη, εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι "με το παρόν νομοσχέδιο απαντάμε στις εικόνες μιζέριας και των παραγόντων που προελαύνουν στις δικαστικές αίθουσες".

Ο Κώστας Κουκοδήμος, από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, επεσήμανε ότι "βρέθηκε η χρυσή τομή. Έχουμε κάποιες ενστάσεις για τα πρόστιμα, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε".

Ο Αντώνης Γρέγος, εκ μέρους της Χρυσής Αυγής, εξέφρασε την ελπίδα ότι με αυτό το νομοσχέδιο "κάτι θα γίνει", συμφωνώντας με την αναβάθμιση του ρόλου της ΔΕΑΒ.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς από το Ποτάμι ήταν ο πλέον επικριτικός, παρατηρώντας ότι "η Κυβέρνηση έχει αλλεργία στις ανεξάρτητες αρχές, αρχές που βοηθούν στη σωστή λειτουργία της δημόσιας διοίκησης".

Ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής του ΚΚΕ, δήλωσε πως το νομοσχέδιο είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αν και δήλωσε πως δεν είναι αισιόδοξος. Σημείωσε δε ότι η αναφορά για το αυτοδιοίκητο δεν πρέπει να αφορά μόνο την ΕΠΟ αλλά όλες τις ομοσπονδίες. "Οι εξαιρέσεις είναι προβληματικές".

Ο Παύλος Χαϊκάλης των ΑΝ.ΕΛ, τόνισε από την πλευρά του ότι με το νομοσχέδιο "ο πολίτης θ' αποκτήσει ταυτότητα φιλάθλου, αλλά αυτό δεν φτάνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK