Περιμένει τα ΔΣ της ΕΠΟ και της Λίγκας ο Κοντονής

Κρίσιμη ημέρα η Τρίτη για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά τα δύο διοικητικά συμβούλια της Τρίτης, αυτό της ΕΠΟ και αυτό της Superleague θα αποστείλει την απάντησή του προς την FIFA και την UEFA ο Σταύρος Κοντονής.

Οι ζυμώσεις που πιθανόν να λάβουν χώρα στα δύο συμβούλια ίσως φέρουν εξελίξεις και λύση του αδιεξόδου, πάντα με πρωτοβουλία της ΕΠΟ καθώς στο Υπουργείο πιστεύουν ότι και το μαχαίρι και το καρπούζι βρίσκεται στα χέρια της ομοσπονδίας.

Το γεγονός επίσης ότι στο ΔΣ της ΕΠΟ θα πάρει μέρος (ως εκπρόσωπος της FIFA) και ο Κύπριος παράγοντας Κωστάκης Κουτσοκούμνης έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία για τους ιθύνοντες του Υπουργείου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Κοντονής δεν αναμένεται να αλλάξει τη δική του στάση έχοντας πάντα και την πρωθυπουργική στήριξη σ' αυτή του την απόφαση.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα