Στον "αέρα" η εκδίκαση της ΕΠΟ στο ΣτΕ

Οι νομικοί της ΕΠΟ δεν έχουν πάρει άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, κι έτσι η εκδίκαση της ΕΠΟ στο ΣτΕ είναι αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθεί.

Στον "αέρα" η εκδίκαση της ΕΠΟ στο ΣτΕ

Εξαιρετικά αμφίβολο είναι αν θα εκδικαστεί το πρωί της Τρίτης (05/04) στο 4ο τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης της ΕΠΟ κατά της απόφασης του Σταύρου Κοντονή να διακόψει το Κύπελλο Ελλάδας.

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, ο έγκριτος νομικός που συνεργάζεται με την Ομοσπονδία ειδικά για την συγκεκριμένη υπόθεση, Νίκος Αλιβιζάτος, δεν είχε εξασφαλίσει άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών που έχει κηρύξει αποχή μέχρι και τις 15 Απριλίου.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πριν από μία εβδομάδα και η υπόθεση είχε πάρει αναβολή. Το πιο πιθανόν λοιπόν, είναι να συμβεί το ίδιο και αύριο και όλα αυτά εν αναμονή της επιστολής της FIFA και της UEFA που θα ζητάει την επανέναρξη του Κυπέλλου.

Να σημειωθεί ότι μία απόφαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας υπέρ της ΕΠΟ θα έδινε λύση στο αδιέξοδο που παρατηρείται καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού θα ήταν "υποχρεωμένος" να την σεβαστεί (όπως έχει δηλώσει ότι θα το κάνει) και να πάρει πίσω την απόφαση του. Τα νεότερα το πρωί της Τρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στις 5 Απριλίου η εκδίκαση του ΣτΕ για το Κύπελλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK