Τσίπρας σε Κοντονή: "Μην κάνεις βήμα πίσω"

Να μην κάνει βήμα πίσω ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Τσίπρας σε Κοντονή: "Μην κάνεις βήμα πίσω"

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, είχε το μεσημέρι της Παρασκευή (1/4) ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Οι δύο άνδρες συζήτησαν εκτενώς για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ο κ. Κοντονής τον ενημέρωσε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Όπως ενημέρωσε μετά τη συνάντησή τους ο πρωθυπουργός μέσω twitter, του ζήτησε να μην κάνει βήμα πίσω κάτι που άλλωστε είχαμε επισημάνει και στο σχετικό ρεπορτάζ της Πέμπτης για τις σχετικές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα αναφέραμε: Παρόλα αυτά στις δύο επικοινωνίες που είχε την Τετάρτη με τον Αλέξη Τσίπρα ο Σταύρος Κοντονής δεν άκουσε κάτι διαφορετικό από τον Πρωθυπουργό. Οι χειρισμοί του έχουν, προσώρας τουλάχιστον, την πρωυθυπουργική στήριξη και εννοείται ότι υπηρετούν τις κυβερνητικές προγραμματικές θέσεις.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ