Τσίπρας σε Κοντονή: "Μην κάνεις βήμα πίσω"

Να μην κάνει βήμα πίσω ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Τσίπρας σε Κοντονή: "Μην κάνεις βήμα πίσω"

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, είχε το μεσημέρι της Παρασκευή (1/4) ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Οι δύο άνδρες συζήτησαν εκτενώς για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ο κ. Κοντονής τον ενημέρωσε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Όπως ενημέρωσε μετά τη συνάντησή τους ο πρωθυπουργός μέσω twitter, του ζήτησε να μην κάνει βήμα πίσω κάτι που άλλωστε είχαμε επισημάνει και στο σχετικό ρεπορτάζ της Πέμπτης για τις σχετικές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα αναφέραμε: Παρόλα αυτά στις δύο επικοινωνίες που είχε την Τετάρτη με τον Αλέξη Τσίπρα ο Σταύρος Κοντονής δεν άκουσε κάτι διαφορετικό από τον Πρωθυπουργό. Οι χειρισμοί του έχουν, προσώρας τουλάχιστον, την πρωυθυπουργική στήριξη και εννοείται ότι υπηρετούν τις κυβερνητικές προγραμματικές θέσεις.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα