Η 24MEDIA χορηγός επικοινωνίας των Εθνικών ομάδων

Το μεγαλύτερο δίκτυο Digital Media στην Ελλάδα, η 24MEDIA, και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η 24MEDIA χορηγός επικοινωνίας των Εθνικών ομάδων
INTIME SPORTS

Η 24MEDIA στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της Εθνικής Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια επιτυχιών για το ποδόσφαιρό μας και μέσω των συνεργαζόμενων sites της θα καλύπτει τις αγωνιστικές δραστηριότητες των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, καθώς επίσης συναφείς εκδηλώσεις τους.

Μέσω των 20 και πλέον ιστοσελίδων της και με βασικά οχήματα επικοινωνίας τα κορυφαία brand του Contra.gr και του Sport24.gr, θα παρέχεται στους σχεδόν 7.000.000 μοναδικούς χρήστες ολοκληρωμένη δημοσιογραφική κάλυψη, με στόχο την προβολή της Εθνικής ομάδας, αλλά και την υποστήριξη και ενίσχυση του ελληνικού ποδοσφαίρου σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

"H 24MEDIA για ακόμη μια φορά αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι επενδύει ουσιαστικά στο υψηλής ποιότητας περιεχόμενο. Με μεγάλη μας χαρά προχωρούμε στην επίσημη αυτή συνεργασία με την ΕΠΟ, θέλοντας να δείξουμε την έμπρακτη στήριξή μας προς τις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου, αλλά και να παρέχουμε στους αναγνώστες μας νέες υπηρεσίες. Η συγκεκριμένη συνεργασία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επίσημων συνεργασιών με ισχυρά brands όπως το ΝΒΑ και η Euroleague", σχολίασε ο Σταύρος Δρακουλαράκος, CEO της 24MEDIA.

Αναφερόμενος στη συνεργασία, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου δήλωσε: "Επ' ευκαιρία της έναρξης της συνεργασίας μας με την 24MEDIA, επιθυμώ να εκφράσω την ικανοποίηση της Ομοσπονδίας που απέκτησε έναν συμπαίκτη με επιφανή θέση στο χώρο των Media. Διαρκής επιδίωξη της ΕΠΟ είναι η προβολή και διαφήμιση όλων των εθνικών ομάδων και του συνόλου των διοργανώσεών της και εκτιμώ πως με τη συνδρομή και τη συνεργασία της 24MEDIA αυτή η επιδίωξη γίνεται, πλέον, εγγύτερη και απλούστερη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK