Η αστυνομία απέτρεψε σχολική "βεντέτα" στην Κρήτη για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα!

Η παρουσία περιπολικού αποτέλεσε τροχοπέδη για τους... υποψήφιους ταραχοποιούς οι οποίοι είναι μαθητές γυμνασίου και στον μεταξύ τους σχολικό αγώνα ποδοσφαίρου κοντραρίστηκαν με... βρισιές, γεγονός που άναψε "φωτιά".

Η αστυνομία απέτρεψε σχολική "βεντέτα" στην Κρήτη για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα!

Το... αιώνιο ερώτημα που ταλανίζει πολλούς που ασχολούνται με τον αθλητισμό είναι αν "πιάσαμε πάτο". Τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ίσως να δίνουν απάντηση ή επαναπροσδιορίζουν τη... μονάδα μέτρησης της... πτώσης. Οπως και να 'χει, ο αθλητισμός δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι ή, για να το θέσουμε καλύτερα, τον κάναμε σαν τα μούτρα μας, για να το πούμε στην καθομιλουμένη.

Τα όσα έγιναν στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή και τα όσα γίνονται γενικότερα στο ποδόσφαιρο δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά, δεν αφορούν μόνο τον επαγγελματικό αθλητισμό. Πάρτε ως παράδειγμα (και αφορμή για αυτό το κείμενο) το περιστατικό με δύο σχολεία της Κρήτης.

Οπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η ιστοσελίδα, prismasport.gr, πριν από μερικές μέρες, δύο γυμνάσια του Ηρακλείου αναμετρήθηκαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Ο συγκεκριμένος αγώνας σημαδεύτηκε, δυστυχώς, από τα υβριστικά συνθήματα και τα λεκτικά επεισόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές με αποτέλεσμα το πρωί της Τρίτης να χρειαστεί η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων έξω από το ένα γυμνάσιο υπό το φόβο αντιποίνων από το άλλο!

Ναι, μιλάμε για σχολεία και μιλάμε για ποδοσφαιρικό αγώνα. Εκεί που χρειάζεται η Αστυνομία να επιβάλει την τάξη όταν έχουμε απαίδευτους μαθητές και γονείς. Οταν δεν μπορούμε να διοργανώσουμε έναν απλό σχολικό ποδοσφαιρικό αγώνα.

Το περιστατικό που συνέβη στο Ηράκλειο το πρωί της Τρίτης δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις. Η παρουσία περιπολικού αποτέλεσε τροχοπέδη για τους... υποψήφιους ταραχοποιούς. Και επανερχόμαστε στο ερώτημα στην αρχή του κειμένου. Τελικά, έχουμε πιάσει πάτο;

ΠΗΓΗ: prismasport.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK