Η ΕΠΟ χρωστάει 800.000 ευρώ!

Την ύπαρξη οφειλής 800.000 ευρώ της ΕΠΟ προς την Ελληνική Αστυνομία, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να μην εκδίδει φορολογική ενημερότητα, αποκάλυψε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός!

Η ΕΠΟ χρωστάει 800.000 ευρώ!

Θορυβημένος από τα παράπονα των ποδοσφαιρικών σωματείων πως η ετήσια κρατική επιχορήγηση δεν έχει εκταμιευθεί εγκαίρως, ο υφυπουργός απέστειλε επιστολή ζητώντας εξηγήσεις. Και μέσα σε αυτήν γίνεται η αποκάλυψη του υπέρογκου ποσού που χρωστάει η ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να μην είναι φορολογικά ενήμερη.

" Πληροφορήθηκα ότι λόγω οφειλών της ΕΠΟ σε ταμεία ασφάλισης αστυνομικών οι οποίες υπερβαίνουν τις 800.000 ευρώ και της συνεπακόλουθης αδυναμίας της Ομοσπονδίας να λάβει φορολογική ενημερότητα, παρουσιάστηκε πρόβλημα στην εκταμίευση και διάθεση των χρημάτων της κρατικής επιχορήγησης στα Σωματεία μέσω των ΕΠΣ ύψους 1.434.100 ευρώ.

Κατόπιν αυτού, παρακαλώ να με ενημερώσετε εγγράφως ως προς τους λόγους για τους οποίους δεν έχει γίνει η εκταμίευση των χρημάτων καθώς και ως προς τις ενέργειες που θα αναλάβετε για την επίλυση του προβλήματος, δεδομένου του κινδύνου να χαθεί το επιχορηγούμενο ποσό, εν μέσω μάλιστα της τρέχουσας συγκυρίας που καθιστά αδιανόητη την απώλεια κάθε επιχορήγησης προς τον αθλητισμό και ιδιαίτερα προς τα Σωματεία που αποτελούν τα κύτταρά του", ανέφερε στην επιστολή του ο Γ.Ανδριανός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK