Η ΕΣΗΕΑ για τον Γιάννη Ξενάκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο του Γιάννη Ξενάκη σε ηλικία 52 ετών.

Η ΕΣΗΕΑ για τον Γιάννη Ξενάκη

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράσει τη λύπη της για το χαμό του δημοσιογράφου Γιάννη Ξενάκη, από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου το πρωί της Παρασκευής.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει την απροσδόκητη απώλεια του δημοσιογράφου Γιάννη Ξενάκη, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών, από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, ξαφνικά σήμερα το πρωί.

Ο Γιάννης Ξενάκης γεννήθηκε στη Στουτγάρδη το 1964. Μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών του σπουδών, ξεκίνησε τη δημοσιογραφία τον Νοέμβριο του 1982, ως συνεργάτης της πρωτοεκδοθείσας τότε, ημερήσιας αθλητικής εφημερίδας “ΦΙΛΑΘΛΟΣ”, όπου μέχρι τον Δεκέμβριο του 1983 ασχολήθηκε με το εξωτερικό δελτίο και το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την αθηναϊκή εφημερίδα “ΕΙΔΗΣΕΙΣ”, εργάστηκε στις εφημερίδες “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ”, “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ” και “ΟΜΑΔΑ & ΣΠΟΡ”, ενώ διετέλεσε συντάκτης στο αθλητικό τμήμα της “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ” από τον Οκτώβριο του 1986 έως και την τελευταία ημέρα λειτουργίας της εφημερίδας. Υπήρξε επίσης συνεργάτης των περιοδικών “ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΛ” και “ΛΙΜΠΕΡΟ” καθώς και ανταποκριτής στην Αθήνα της γερμανικής αθλητικής εφημερίδας “DEUTSCHES SPORTECHO”. Έως και το τέλος της ζωής του, διετέλεσε αρχισυντάκτης στην αθλητική εφημερίδα “LIVESPORT”, ενώ συνεργαζόταν και με την ιστοσελίδα www.contra.gr, καλύπτοντας το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον άξιο συνάδελφο, που τίμησε με την προσφορά του τη δημοσιογραφία. Η κηδεία του Γιάννη Ξενάκη θα γίνει την Τρίτη, 18 Αυγούστου, στις 11.00 π.μ., από τον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, στο Νεκροταφείο Μαρκοπούλου".

Διαβάστε ακόμη

Σταύρος Καραΐνδρος: Έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος του χώρου

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Γιάννη, θα είσαι πάντα μαζί μας!"

Συλλυπητήρια από Κοντονή για τον Γιάννη Ξενάκη

Ο ΠΣΑΤ για το χαμό του Γιάννη Ξενάκη

"Έφυγε" ο Γιάννης Ξενάκης

News 24/7

24MEDIA NETWORK