H φανέλα που θύμισε εποχές... Ρεάλ

Σε μία ιστορική ημέρα για την ΑΕΚ, καθώς συμπληρώθηκαν 54 χρόνια από το πρώτο πρωτάθλημα Α'Εθνικής, η ΠΑΕ αποκάλυψε τις εμφανίσεις της νέας σεζόν που ομολογουμένως είναι οι καλύτερες των τελευταίων χρόνων.

H φανέλα που θύμισε εποχές... Ρεάλ

Με κάθε επισημότητα η ΑΕΚ, μέσω social media, παρουσίασε τις τρεις επίσημες φανέλες που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της τη νέα σεζόν.

Σε μία σημαδιακή ημέρα για την Ένωση, αφού συμπληρώθηκαν 54 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος Α'Εθνικής, η ΑΕΚ αποκάλυψε στον κόσμο τις εμφανίσεις που ενθουσίασαν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ξανά στο Champions League, έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τις εντυπώσεις κέρδισε η μαύρη φανέλα με ανάγλυφο το σύμβολο του δικέφαλου αετού, ενώ μία από τις πιο ιστορικές στιγμές της ΑΕΚ στο Champions League θύμισε η φανέλα με τις κάθετες μαύρες και κίτρινες ρίγες.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση "ταξίδεψε" τους φίλους της Ένωσης στο 2002 όταν η ΑΕΚ έγραψε μία... τρελή πορεία στους ομίλους. Ισοπαλίες σε όλα τα ματς με Γκενκ και Ρόμα, ενώ αποκορύφωμα εκείνων των μαχών ήταν οι δύο ισοπαλίες με τη Ρεάλ των "Galacticos" στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Μαδρίτη.

Photo Credits: eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK