Στην Ιταλία wonderkid, στην Ελλάδα δεν τον... βλέπουν!

Ο Ηλίας Κουτσουπιάς κάνει "παπάδες" στο πρωτάθλημα υποδομών της Ιταλίας, έχει μπει στο στόχαστρο των Φιορεντίνα-Σαμπντόρια και πίσω στην πατρίδα δεν τον έχουν καλέσει ούτε για... προπόνηση με την Εθνική Παίδων; (VIDEO)

Στην Ιταλία wonderkid, στην Ελλάδα δεν τον... βλέπουν!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πάσχει και δυστυχώς όχι μόνο σε επίπεδο διοίκησης και παραγόντων...

Χρόνια τώρα "φωνάζουν" οι οπαδοί και οι... ειδικοί του αθλήματος ότι η Ελλάδα δεν παράγει ταλέντα και δεν κατέχει την τεχνογνωσία να εκμεταλλευτεί τα "ακατέργαστα διαμάντια" που τις προκύπτουν. Γι' αυτό άλλωστε δεν είναι λίγοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που φόρτωσαν το... ταλέντο τους σε μια βαλίτσα κι έφυγαν για άλλες πολιτείες.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο ταλαντούχος Ηλίας Κουτσουπιάς, γιος του παλαίμαχου Γιώργου Κουτσουπιά που άφησε την Κρήτη για να κυνηγήσει το... Italian Dream και τα καταφέρνει περίφημα.

Ο 16χρονος παίκτης της Εντέλα, "χαβιαρομένο" ταλέντο που καλύπτει τις θέσεις "6" και "8" εντός των τεσσάρων γραμμών, έχει προκαλέσει συζητήσεις γύρω απ' το όνομά του και πώς άλλωστε να μην γίνει αυτό; Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: τέσσερα γκολ, πέντε ασίστ και τέσσερις φορές στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος Υποδομών στην Ιταλία. Δεν τα λες και λίγα...

Ο Κουτσουπιάς από το περασμένο καλοκαίρι που υπέγραψε τριετές επαγγελματικό με την Εντέλα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει κι εντός της ομάδας. Παρά τα 16 του χρόνια έχει προβιβαστεί στην K-20 των Ιταλών, γεγονός που έχει... ταρακουνήσει κλαμπ της Seria A τα οποία έχουν υψώσει αντένες και τον παρακολουθούν.

Πρόκειται για τις Φιορεντίνα και Σαμπντόρια που πολύ θα ήθελαν να εντάξουν τον νεαρό Αγρινιώτη στα κλιμάκια τους...

Βέβαια, όπου Έλληνας υπάρχει κι ένα παράδοξο και στην περίπτωση του Κουτσουπιά προκαλεί ερωτηματικά. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, λοιπόν, που ξεχωρίζει με τις επιδόσεις του στη γείτονα χώρα δεν βλέπει το εθνόσημο ούτε με... κιάλια.

Όχι πάγκο, όχι αποστολή ούτε καν προπόνηση δεν έχει κάνει με την Κ-16 του Βασίλη Γεωργόπουλου, που προσφάτως αποκλείστηκε στην Πάτρα από τη συνέχεια της Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο Ηλίας Κουτσουπιάς...

Απορίας άξιον λοιπόν πώς στην Ιταλία μιλάνε για τον Έλληνα wonderkid και πίσω στην πατρίδα δεν τον... βλέπουν καν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK