Και δύο Έλληνες στη λίστα των Ρώσων χάκερ!

Οι "Fancy Bears" κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο έγγραφα με τα οποία βγάζουν στη... σέντρα πασίγνωστους ποδοσφαιριστές, εμπλέκοντας τους σε υπόθεση χρήσης απαγορευμένων ουσιών, που φέρεται να έκαναν για το Μουντιάλ του 2010. Ανάμεσα στα ονόματα δύο Ελλήνων και ενός ομογενή. Πρόκειται για τους Γιώργο Τζαβέλλα, Παντελή Καπετάνο και Κώστα Μπαρμπαρούση.

Και δύο Έλληνες στη λίστα των Ρώσων χάκερ!

Τοπ ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, για την εμπλοκή τους σε σκάνδαλο ντόπινγκ του Μουντιάλ 2010, από την ομάδα των Ρώσων χάκερ ονόματι "Fancy Bears"!

Ανάμεσα στους παίκτες που υπάρχουν στη σχετική λίστα και φέρεται να έκαναν χρήση απαγορευμένων ουσιών για θεραπευτικούς λόγους, είναι και οι Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Καπετάνος και ο ομογενής (αγωνιζόμενος με την Εθνική Νέα Ζηλάνδίας), Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτουν οι Ρώσοι χάκερ, ο Έλληνας αριστερός μπακ φέρεται να είχε κάνει χρήση βηταμεθαζόνης, ουσίας με αντιφλεγμονώδη δράση. Ο Τζαβέλλας πάντως δεν είχε ταξιδέψει καν στην Νότια Αφρική, καθότι "κόπηκε" από τον Ότο Ρεχάγκελ.

Ο Καπετάνος σύμφωνα με τους χάκερ έκανε χρήση του Celestone που επίσης έχει αντιφλεγμονώδη δράση και αντιρευματική. Παίκτης τότε της Στεάουα ο Παντελής Καπετάνος είχε αγωνιστεί με την γαλανόλευκη στο ματς εναντίον της Νότιας Κορέας.

Και δύο Έλληνες στη λίστα των Ρώσων χάκερ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK