Κάλεσε Μπουχαλάκη ο Σκίμπε

Ανακοινώθηκαν οι διεθνείς που θα αγωνιστούν στα παιχνίδια με την Εσθονία και το Βέλγιο. Στην αποστολή ο ανεβασμένος Μπουχαλάκης, μέσα και οι Μπακασέτας, Τζιόλης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος.

Κάλεσε Μπουχαλάκη ο Σκίμπε
bouxalakis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 31/8 η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Εσθονία στο γήπεδο "Καραϊσκάκης" για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ρωσία, ενώ στις 3/9 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με το Βέλγιο ξανά στην έδρα μας.

Ο Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την Πέμπτη (24/8) την αποστολή της εθνικής που θα συγκεντρωθεί για τα δυο αυτά παιχνίδια, με ορισμένες επιλογές να προκαλούν εντύπωση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

"Καρνέζης, Καπίνο, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος*, Ρέτσος, Τοροσίδης, Σιώπης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ζέκα, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δώνης, Μήτρογλου**, Βέλλιος, Διαμαντάκος.

*Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα εναντίον της Εσθονίας (2 κίτρινες κάρτες).

**Ο Κώστας Μήτρογλου, που υποβάλλεται σε θεραπεία εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του, θα ενταχθεί στην αποστολή στις 31 Αυγούστου 2017".

Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Ταχτσίδης δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, με τον πρώτο να μην υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό, ενώ οι δυο τελευταίοι απουσίασαν για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμών.

Για ακόμα μία φορά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος απουσιάζει από τις επιλογές του Γερμανού, παρότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK