"Καμία σχέση ο Καπετάνος με ντόπινγκ και απαγορευμένες ουσίες"

Το όνομά του Παντελή Καπετάνου βρέθηκε ανάμεσα σε αυτά που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι Ρώσοι χάκερ με την επωνυμία "Fancy Bear" και φέρονται να έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών στο Μουντιάλ του 2010. Το Contra.gr επικοινώνησε ανθρώπους από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή που ήταν ξεκάθαρο σχετικά με την υπόθεση.

"Καμία σχέση ο Καπετάνος με ντόπινγκ και απαγορευμένες ουσίες"

Καμία επαφή με την πραγματικότητα δεν έχει η λίστα των Ρώσων χάκερ με τα ονόματα που φέρονται να έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών στο Μουντιάλ του 2010 όσον αφορά την περίπτωση του Παντελή Καπετάνου.

Το Contra.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του περιβάλλοντος του διεθνή επιθετικού οι οποίοι ήταν ξεκάθαροι με το θέμα: " Ουδεμία περίπτωση δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος παίκτης να' χει εμπλακεί σε τέτοιου είδους θέματα. Ο Καπετάνος είναι οικογενειάρχης και εξαιρετικός επαγγελματίας που γνωρίζει πολύ καλά την κάθε του κίνηση και τις συνέπειές της. Δεν υπάρχει περίπτωση..."

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι παίκτες της λίστας που κυκλοφόρησαν οι Ρώσοι χάκερ στο ίντερνετ είχαν κάνει χρήση των ουσιών, έχοντας όμως ενημερώσει την FIFA σχετικά.

Από την πλευρά του Καπετάνου ξεκαθαρίζεται πάντως ότι ο Έλληνας που είχε παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, έχει υποβληθεί σε ελέγχους ντόπινγκ πολλές φορές στην καριέρα του κι εκτός του ότι πάντα ήταν "καθαρός" δεν έχει χρησιμοποιήσει ουδέποτε τίποτα που να μην το έχει υπογράψει γιατρός, καθώς στους απροειδοποίητους ελέγχους των αρμοδίων οφείλεις να δηλώνεις πριν την εξέταση όλα όσα έχεις χρησιμοποιήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK