Καραμελίδης: "Έγιναν αλλαγές σε διαιτητές και παρατηρητές"

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ αναφέρθηκε στους διαιτητές που αντιμετωπίζουν κατηγορίες, ενώ μίλησε και για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που συζητείται στην ολομέλεια της Βουλής.

Καραμελίδης: "Έγιναν αλλαγές σε διαιτητές και παρατηρητές"
INTIME SPORTS

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για τον φιλικό αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής 2004, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης, ο οποίος εκπροσώπησε την ΕΠΟ, αναφέρθηκε στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο και το αν καλύπτει τα θέλω της Ομοσπονδίας, αλλά και τις αλλαγές, που όπως ανέφερε, έγιναν στους πίνακες της διαιτησίας.

"Πιστεύω ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Όλοι, η ΕΠΟ και ο κ. Υφυπουργός είναι στο πνεύμα να μην φύγει καμιά ομάδα από την Ευρώπη. Να είστε σίγουροι ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή" τόνισε αρχικά για το αθλητικό νομοσχέδιο που συζητείται στην ολομέλεια της Βουλής και πρόσθεσε απαντώντας σε ερώτηση για τον λόγο που δεν διαφοροποιήθηκαν οι πίνακες διαιτησίας, παρόλο που κάποιοι διαιτητές αντιμετωπίζουν κατηγορίες: "Οι πίνακες από 26 έγιναν 30, επομένως έγιναν αλλαγές και σε παρατηρητές και σε διαιτητές. Η αποχώρηση του Ντάλας και η αύξηση των ομάδων από 16 σε 18 που έφερε μεγάλο όγκο αγώνων δεν μας άφησαν περιθώρια για περαιτέρω αλλαγές. Στο τέλος της περιόδου θα γίνουν κι άλλες, θα προωθηθούν οι άξιοι από την Β' Εθνική".

Κατέληξε τονίζοντας πως: "Μόνο όσοι τους έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο δεν θα σφυρίζουν, οι υπόλοιποι δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να μην διαιτητεύουν αγώνες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK