Καταγγελίες για «χτιστούς» στην ΕΠΟ

Τι υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου Νίκος Βακάλης για το διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρα

Καταγγελίες για «χτιστούς» στην ΕΠΟ
ΕΠΟ γραφεία ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καταγγελίες για παρουσία «χτιστών» - όπως τους αποκαλεί - με ξύλινα στειλιάρια στα γραφεία της ΕΠΟ, το μεσημέρι της Δευτέρας 12/9, στο περιθώριο της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου για την προκήρυξη εκλογών, έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου Νίκος Βακάλης.

Ο κ. Βακάλης πήγε στο Πάρκο Γουδή όπου στεγάζεται η ΕΠΟ αλλά αποχώρησε και δεν παρέστη στο διοικητικό συμβούλιο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που προέρχονται από την αντιπολίτευση, στην προσπάθεια τους να μπλοκάρουν την προκήρυξη των εκλογών.

Από την ΕΠΟ έκαναν λόγο για αυξημένη παρουσία ανδρών της εταιρίας security με την οποία συνεργάζεται η Ομοσπονδία, μετά τα πρόσφατα επεισόδια στην κλήρωση της Football League αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου έχει διαφορετική άποψη… «Προσωπικά, δεν είχα εκφράσει πουθενά και σε κανέναν την άποψη ότι έφυγα λόγω παρουσίας φουσκωτών. Όντως... δεν υπήρχαν φουσκωτοί! Υπήρχαν «χτιστοί». Έχω απαθανατίσει σχεδόν τους μισούς, για όποιον τολμήσει την διάψευση. Με κάποιους δε απ αυτούς πιάσαμε και την συζήτηση, όταν παρατηρήσαμε ότι κάποιος απ’ αυτούς έκρυψε επιμελώς ένα ξύλινο στειλιάρι (εγώ ο ίδιος το πέταξα μακρύτερα), ενώ κάποιος άλλος έκρυψε δύο κομμάτια σιδηροσωλήνα» κατήγγειλε μεταξύ άλλων ο Ν. Βακάλης.

Α.Π

News 24/7

24MEDIA NETWORK