Κίνηση των παικτών του 2004: Έπεται η ανακοίνωση!

Μέχρι το τέλος του μήνα θα δημοσιοποιήσουν τις προθέσεις του οι διεθνείς της "χρυσής" γενιάς, οι οποίοι ετοιμάζουν "επέμβαση" στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κίνηση των παικτών του 2004: Έπεται η ανακοίνωση!

Από τα Σ-αιρετικά του Γιάννη Σερέτη την Τρίτη ενημερωθήκατε για την πρόθεση των παικτών της χρυσής Εθνικής του 2004 να παρέμβουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγαίνοντας τη συγκεκριμένη υπόθεση ένα μικρό βήμα παρακάτω μπορούμε να σας ενημερώσουμε για δύο πράγματα.

1ον) η παρέμβαση αυτή η οποία προετοιμάζεται επιμελώς εδώ και αρκετό καιρό δεν θα έχει σχέση με τα διοικητικά ή τις εκλογές στην ΕΠΟ. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

2ον) οι συμμετέχοντες δεν πρόκειται να διαρρεύσουν κάτι άλλο μέχρι την ανακοίνωση η οποία θα έρθει μέσα στον επόμενο μήνα. Ούτε τα ονόματα, αν και φυσικά όλοι μπορούμε να φανταστούμε ποιοι πρόκειται να βγουν μπροστά.

Αναμένουμε πλέον με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συγκεκριμένη εξέλιξη η οποία θα έρθει σε μία εποχή κατά την οποία το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή και ο κόμπος έχει ήδη φτάσει στο χτένι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η γενιά του 2004 επιστρέφει και παίζει μπάλα
Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα