Κοντονής: "Αυτά που λέει η Κυβέρνηση τα εννοεί. Δεν κινδύνευε το αυτοδιοίκητο"

Μετά το πέρας της διαδικασίας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων ο Σταύρος Κοντονής εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τα όσα προηγήθηκαν και πέταξε το γάντι σε UEFA-FIFA και ΕΠΟ πριν από τη συνάντηση της Τετάρτης.

Κοντονής: "Αυτά που λέει η Κυβέρνηση τα εννοεί. Δεν κινδύνευε το αυτοδιοίκητο"

Φεύγοντας από τη Κοινοβούλιο ο υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε: " Όπως διαπιστώσατε και εσείς, είχαμε μια παραγωγική και εποικοδομητική συζήτηση. Και μάλιστα αυτή η συζήτησε κατέληξε σε ευρύτερες συναινέσεις μεταξύ των πολιτικών κομμάτων. Κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ενισχύει το νομοθέτημα απ' όλες τις απόψεις.

Μετά τη χθεσινή δήλωση μου που περιλαμβάνεται στα πρακτικά και τη σημερινή δήλωσή μου σχετικά με το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφίβολα για το τι λέει και τι εννοεί η Κυβέρνηση. Αυτά που λέει τα εννοεί. Και είναι διατεθειμένη να συμπεριλάβει τη δήλωση στην αιτιολογική έκθεση.

Οι πρωτοβουλίες πλέον είναι στα χέρια άλλων να αποδεχτούν αυτήν την απόλυτα δημοκρατική και συναινετική διαδικασία για να προχωρήσουμε χωρίς ρήξεις. Είναι πλέον στο χέρι της UEFA, της FIFA και της ΕΠΟ να αποδεχθούν αυτή τη δήλωση γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος για το αυτοδιοίκητο. Όπως δεν υπήρχε, παρότι ορισμένοι δεν ήθελαν να το καταλάβουν. Περιμένουμε μια θετική τοποθέτηση".

Διαβάστε ακόμη:

Τι αλλάζει ο Κοντονής στο νομοσχέδιο για ν' αποφευχθεί το Grexit

Γκιρτζίκης: Με το άλλοθι της βίας παραβιάζεται το καταστατικό"

"Το παραμύθι της ΕΠΟ πρέπει να τελειώσει"

Ένταση στη Βουλή με ΕΠΟ και Κοντονή

Οι θέσεις της ΕΠΟ για το αθλητικό νομοσχέδιο για τη βία και τη διαφθορά

News 24/7

24MEDIA NETWORK