Κόντρα με άρωμα αθλητικό και δημοσιογραφικό!

Αντιδράσεις από την υποψηφιότητα του διευθυντή του γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, Ιάκωβου Φιλιππούση, στις εκλογές της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ως εκπρόσωπος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Κόντρα με άρωμα αθλητικό και δημοσιογραφικό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα μαχαίρια για άλλη μία φορά Νέα Δημοκρατία και κυβέρνηση. Αυτή την φορά η κόντρα έχει άρωμα αθλητικό και δημοσιογραφικό!

Αφορμή αποτελεί η υποψηφιότητα του Ιάκωβου Φιλιππούση, διευθυντή του γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή στις επικείμενες εκλογές της ομοσπονδίας Ποδηλασίας ως εκπρόσωπος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αννα Καραμανλή, δημοσιογράφος όπως επίσης και ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, κατέθεσε την Παρασκευή 23/9 επερώτηση στην βουλή με θέμα «Παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού στις εκλογές Αθλητικής Ομοσπονδίας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής».

Με δήλωση της η κα. Καραμανλή καταγγέλλει μεταξύ άλλων τον Σταύρο Κοντονή ότι… «όταν δεν καπηλεύεται με στόμφο τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού, εμπνέεται και πραγματοποιεί - μέσω του περιβάλλοντός του - ωμές παρεμβάσεις στα εσωτερικά των Ομοσπονδιών, ασκώντας πιέσεις σε αθλητικά σωματεία και παράγοντες. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να επιστρατεύσει και να εκθέσει τους στενότερους συνεργάτες του».

Και καταλήγει η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Καλούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού να αποσύρει τον συνεργάτη του από τις εκλογές και να επιτρέψει την ανεπηρέαστη διεξαγωγή τους σε όλες τις Ομοσπονδίες. Ο ελληνικός αθλητισμός δεν έχει ανάγκη ούτε από “προστάτες” ούτε από “τοποτηρητές”».

News 24/7

24MEDIA NETWORK