"Ξεχασμένος ήρωας ο Ζαγοράκης"

Βρετανική ιστοσελίδα κάνει ιδιαίτερη μνεία στην συνεισφορά του Θοδωρή Ζαγοράκη στην κατάκτηση του EURO 2004 από την Εθνική μας ομάδα.

"Ξεχασμένος ήρωας ο Ζαγοράκης"
INTIME SPORTS

" Στην μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του ποδοσφαίρου" εστιάζει σήμερα (2/4) η βρετανική ιστοσελίδα "givemesport.com". Ο συντάκτης του κειμένου χαρακτηρίζει έτσι την κατάκτηση του EURO 2004 από την Εθνική μας ομάδα, ενώ γίνεται ιδιαίτερη μνεία και στον τότε αρχηγό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Θοδωρή Ζαγοράκη.

"Είναι πραγματικά ένας ξεχασμένος ήρωας του ποδοσφαίρου" τονίζεται και στην συνέχεια υπογραμμίζεται: "Ο Ζαγοράκης ήταν αμυντικό χαφ που ξεκίνησε την καριέρα του το 1988 από την Καβάλα βοηθώντας την ομάδα του να ανέβει στην Β' κατηγορία. Είχε έξι γκολ και 114 εμφανίσεις με την Καβάλα, πριν να μεταφερθεί το 1993 στον ΠΑΟΚ.

Με τον ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του από το 1993 έως το 1998, σημειώνοντας 155 εμφανίσεις και σκοράροντας 10 γκολ, ενώ ήταν και αρχηγός της ομάδας τις δύο τελευταίες περιόδους του πριν δοκιμάσει την τύχη του στην Αγγλία".

"Ηταν ηγέτης"

Ο Ζαγοράκης ήταν ο κύριος λόγος που η Εθνική κατάφερε να φτάσει το 2004 στην ανεπανάληπτη επιτυχία, σύμφωνα με το δημοσίευμα: "Ηταν ο ηγέτης της ελληνικής ομάδας που κέρδισε το 2004 το EURO. Πολλοί πιστεύουν ότι εάν δεν υπήρχε ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν θα ερχόταν το Κύπελλο. Κατέκτησε και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του τουρνουά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK