Κωνσταντινέας: "Μαφιόζικες πρακτικές πρόκλησης φόβου δε θα περάσουν"

Ο πρώην διαιτητής και νυν βουλευτής, Πέτρος Κωνσταντινέας, πήρε θέση για την επίθεση που δέχθηκε το πατρικό σπίτι του στην Καλαμάτα το Σάββατο (24/10), τονίζοντας πως μαφιόζικες πρακτικές "προειδοποίησης" και "πρόκλησης φόβου" δε θα περάσουν.

Το περασμένο Σάββατο (24/10), το πατρικό σπίτι του βουλευτή Καλαμάτας, Πέτρος Κωνσταντινέας, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι εκτόξευσαν απειλές ακόμα και για τη ζωή του πρώην διαιτητή.

Την ώρα της επίθεσης στο σπίτι βρίσκονταν οι γονείς του, καθώς και το παιδί του, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες οι δράστες ήταν τρεις. Ο κ. Κωνσταντινέας, το πρωί της Δευτέρας (26/10) πήρε θέση για το συμβάν, μέσω ανακοίνωσης, τονίζοντας πως μαφιόζικες πρακτικές "προειδοποίησης" και "πρόκλησης φόβου" δεν θα περάσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Όσοι πιστεύουν ότι το έργο της δικαιοσύνης θα επηρεασθεί από τραμπουκισμούς εναντίον μελών της οικογένειάς μου, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Άνανδρες επιθέσεις, σαν αυτή του Σαββάτου 24/10 στο πατρικό μου σπίτι, με πεισμώνουν ακόμα περισσότερο ώστε να παλέψω πιο πολύ για να φανώ ουσιαστικός αρωγός στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Δικαιοσύνη μέχρι τέλους.

Μπροστά στο δίκαιο, μαφιόζικες πρακτικές «προειδοποίησης» και «πρόκλησης φόβου» δε θα περάσουν.

Απέναντι στη διαφθορά και στη «βρωμιά», το ανάστημά μου θα είναι τεράστιο και η επιμονή μου για κάθαρση πολλαπλάσια.

Αντιλαμβάνομαι το φόβο τους και την αγωνία τους για την επερχόμενη δικαστική μάχη αλλά δεν τους συμπονώ.

Το άδικο θεριεύει όταν το αφήνεις.

Πέτρος Κωνσταντινέας

Βουλευτής Μεσσηνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α".