Λείπουν... τουαλέτες από το Πανθεσσαλικό!

Πέραν της Αστυνομίας, υπάρχει ένας ακόμα λόγος που το Πανθεσσαλικό Στάδιο θεωρείται ακατάλληλο για τη διεξαγωγή του τελικού. Λείπει κάτι... σημαντικό. Οι τουαλέτες! Έτσι οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα... εγκρατείς.

Λείπουν... τουαλέτες από το Πανθεσσαλικό!

Το πρωί το Πανθεσσαλικό Στάδιο ήταν το φαβορί για να φιλοξενήσει ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους τους. Λίγο αργότερα, το Παγκρήτιο ανέτρεψε τα δεδομένα και φάνταζε η έδρα που θα γινόταν ο τελικός.

Φτάνοντας προς το μεσημεράκι, η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα γίνει τελικά στο Πανθεσσαλικό, όμως η Αστυνομία έχει άλλη άποψη και τα πάντα είναι στον αέρα. Μία ωραία ατμόσφαιρα που έλεγε και τη γνωστή ταινία με τον Ντίνο Ηλιόπουλο.

Πέραν της Αστυνομίας ( η οποία είχε τονίσει να μην γίνει εκεί ούτε το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Νίκης - Ολυμπιακού, το οποίο τελικά έγινε ), υπάρχει ένα ακόμα πρόβλημα. Η ανατολική θύρα του γηπέδου, για λόγους χωροταξικούς και ασφάλειας, δεν περιλαμβάνει... τουαλέτες!

Οι περίπου 7000 φίλαθλοι δηλαδή που χωράει θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα... εγκρατείς για να μην συμβεί κάποιο... ατύχημα. Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε φυσικά και στον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΛ - Παναθηναϊκό το 2007. Τι είχαν σκεφτεί τότε οι διοργανωτές;

Γέμισαν το χώρο με χημικές τουαλέτες έτσι ώστε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Όλα αυτά σε ένα Ολυμπιακό έργο, το οποίο κόστισε 50.000.000€ και χρησιμοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004.

News 24/7

24MEDIA NETWORK