Κ15: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-2

Στον τελικό του πρωταθλήματος υποδομών στους Ζωσιμάδες, ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον ΠΑΟΚ και κατέκτησε τον τίτλο για τη σεζόν 2015-2016 παίρνοντας τα σκήπτρα από τον "Δικέφαλο".

Κ15: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-2

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και με δύο δοκάρια, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0 στους Ζωσιμάδες και αναδείχθηκε πρωταθλητής Super League K15 2015-2016, παίρνοντας τα σκήπτρα από τον "Δικέφαλο". Το σκορ για τους "ερυθρόλευκους" άνοιξε στο 51ο λεπτό ο Γεωργαντής. Ο πιτσιρικάς των Πειραιωτών με όμορφη ατομική ενέργεια βγήκε μόνος απέναντι από τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και "έγραψε" το 0-1.

Τη νίκη και ως εκ τούτου και τον τίτλο "κλείδωσε" ο Καλλιμούκος, ο οποίος δύο λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα (η συνολική διάρκεια του ματς είναι 80 λεπτά) έκανε το 0-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Ταχάτος, Γρόσδης, Πουρνάρας, Βουτσάς, Ξιφιλίνος, Μαχαιρίδης, Μουτζούρης, Βρακάς, Γεωργιάδης, Θεοδωρίδης.

Ολυμπιακός (Τοπολιάτης): Βεζύρης, Ράμα, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Γλυνός, Κοτσιανούλης, Τσέργας, Γεωργαντής, Φέκκας, Μούγιος.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

News 24/7

24MEDIA NETWORK