Ρότζερς: "Δεν γίνεται να παίζει έτσι η Λίβερπουλ"

Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο Μπρένταν Ρότζερς για την παρουσία της ομάδας του στο παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ, ενώ έκανε παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούσαν οι παίκτες του να τροφοδοτήσουν τον Μπεντεκέ.

Ρότζερς: "Δεν γίνεται να παίζει έτσι η Λίβερπουλ"

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Αυτό είναι το μεγαλύτερο ματς στη χώρα και ίσως στον κόσμο με την έννοια του ντέρμπι. Ήμουν σε αυτό το γήπεδο και αισθανόμουν σπουδαία όταν νικήσαμε 3-0 και όταν χάνεις με 3-1 δεν αισθάνεσαι τόσο καλά. Είναι δύσκολο για τους οπαδούς αλλά και για όσους σχετίζονται με το σύλλογο. Θα πρέπει τώρα να δουλέψουμε για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι γιατί ξέρουν πως μπορούν να παίξουν καλύτερα και είμαι σίγουρος πως το κάνουν μέσα στη σεζόν. Κόντρα στη Γιουνάιτεντ έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι με τη μπάλα.

Θα πρέπει να είσαι καλύτερα τεχνικά και καλύτερος με τη μπάλα για να χτίζεις την επίθεσή σου. Αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές υστερούμε στη δημιουργία", τόνισε στις δηλώσεις του ο Μπρένταν Ρότζερς, και πρόσθεσε:

"Μερικές φορές είναι πολύ εύκολο να δίνουμε τη μπάλα κατευθείαν στον Μπεντεκέ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός αν λάβει κανείς υπόψη τη βοήθεια που είχε. Εάν δεν κρατάς για πολλή ώρα τη μπάλα και δεν ανεβαίνεις στο γήπεδο, καταλήγεις να ξεφορτώνεσαι τη μπάλα και να την πετάς σε αυτόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK