Θαυμασμός του Ντέμη για την ατμόσφαιρα στο Λίβερπουλ-Ντόρτμουντ

Ο Ντέμης Νικολαϊδης κατέθεσε το θαυμασμό του για την πρόκριση-έπος της Λίβερπουλ επί της Ντόρτμουντ. "Αυτή είναι η μπάλα. Αλλά γιατί πρέπει να κάνουμε 3.000 χιλιόμετρα για να το ζήσουμε από κοντά" αναρωτήθηκε ευλόγως

Θαυμασμός του Ντέμη για την ατμόσφαιρα στο Λίβερπουλ-Ντόρτμουντ

Το ποδοσφαιρικό έπος της Λίβερπουλ επί της Ντόρτμουντ θαύμασε ο Ντέμης Νικολαϊδης ο οποίος, με ποστάρισμά του στο facebook, υποκλίθηκε στο μεγαλείο της ομάδας και του αθλήματος.

Ιδού τι έγραψε: "Μετά και το δεύτερο ματς της Λίβερπουλ με τη Ντόρτμουντ συνειδητοποίησα μετά από 8 χρόνια πόσο μου λείπει το ποδόσφαιρο. Ως φίλαθλος εννοώ. Το πρώτο το έζησα από την κερκίδα, το δεύτερο από την τηλεόραση. Πάθος, πίστη, αυταπάρνηση, εναλλαγές συναισθημάτων, φίλαθλοι, τραγούδια, συνθήματα, σεβασμός, πολιτισμός. Αυτή είναι η μπάλα.

Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εμάς έτσι θέλουμε να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο. Αλλά γιατί να πρέπει να κάνουμε 3.000 χιλιόμετρα για να το ζήσουμε από κοντά; Κι εδώ μπορεί να γίνει! Ελπίζω να το προλάβουμε..."

 

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ