Το "χρυσό" συμβόλαιο της Μαρσέιγ στον Μήτρογλου

Η Μπενφίκα έβαλε... επισήμως πωλητήριο στον Κώστα Μήτρογλου. Το ποσό που ζητούν και δεν... πέφτουν οι Πορτογάλοι, το "χρυσό" πολυετές συμβόλαιο που προσφέρει η Μαρσέιγ στον Έλληνα "πιστολέρο", ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με τους Γάλλους!

Benfica's Jonas, left, and Kostas Mitroglou celebrate after winning a penalty shot during a Portuguese league soccer match between Benfica and FC Porto at the Luz stadium in Lisbon, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
mitroglou AP

Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να αποτελεί... καψούρα του προέδρου της Μπενφίκα, Λουίς Φιλίπε Βιέϊρα, όμως ακόμα και οι μεγαλύτεροι "έρωτες" έχουν χαλάσει για τα... χρηματα. Ειδικότερα στην περίπτωση των Πορτογάλων, τα πάντα αγοράζονται και τα πάντα πωλούνται.

Όπως σωστά αποκάλυψε η "O jogo" την Τρίτη το απόγευμα, ο Έλληνας επιθετικός είναι προς παραχώρηση, αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί οικονομικά η Μπενφίκα. Οι "αετοί", αυτή τη στιγμή, δεν φαίνεται να πέφτουν κάτω από τα 25.000.000€, χρήματα που μόνο οι Κινέζοι προσέφεραν, αλλά απέρριψε ο παίκτης (π ρόσφατα έγινε πατέρας για πρώτη φορά και δεν θέλει να φύγει από την Ευρώπη).

"ΧΡΥΣΟ" ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Όπως αναφέρουν πηγές από την Πορτογαλία, η Μαρσέιγ κατέθεσε πρόταση που μαζί με τα μπόνους φτάνει τα 20.000.000€ για τον Μήτρογλου. Το ποσό κρίθηκε μικρό και μέχρι στιγμής οι διαπραγματεύσεις έχουν... κολλήσει.

Το γεγονός όμως πως ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει με τους Γάλλους για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές 2.500.000€ που κλιμακωτά μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 2.700.000€ αλλάζει τα δεδομένα, αφού τα χρήματα είναι κατά 500.000€ περισσότερα από αυτά που παίρνει στην Μπενφίκα!

Στην Πορτογαλία πιστεύουν πως στην μιάμιση μέρα που απομένει μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος θα βρεθεί η χρυσή τομή, αρκεί να ανέβει λίγο η Μαρσέιγ και να... πέσει ελάχιστα ο... ιδιότροπος πρόεδρος των "αετών".

Σε διαφορετική περίπτωση ο Μήτρογλου θα παραμείνει στην Μπενφίκα και παρά τα όσα γράφονται, θα ξαναμπεί άμεσα στο ροτέισον της επιθετικής γραμμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK