Ματς-παρωδία: H Προοδευτική νικούσε με 9-0 και οι αντίπαλοι έμειναν επίτηδες με 6 παίκτες!

Απίστευτα σκηνικά έλαβαν χώρα στη Νίκαια στο ματς της Προοδευτικής με την Ειρήνη 2005, όπου ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 9-0, οι αντίπαλοί τους έμειναν εσκεμμένα με έξι παίκτες για να διακοπεί η αναμέτρηση.

Ματς-παρωδία: H Προοδευτική νικούσε με 9-0 και οι αντίπαλοι έμειναν επίτηδες με 6 παίκτες!

Η διαφορά της Προοδευτικής με την Ειρήνη 2005 για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ΕΠΣΠ ήταν δεδομένη. Η πρώτη βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 71 βαθμούς σε 25 ματς, ενώ η δεύτερη στην 15η θέση με μόλις 6. Ωστόσο αυτό που συνέβη στο μεταξύ τους παιχνίδι στη Νίκαια ήταν τρομερό.

Οι "βυσσινοί" έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο και μέχρι το 66ο λεπτό είχαν φτάσει στο σκορ στο 9-0! Τρία γκολ σημείωσαν οι Ατματσίδης (15', 23', 24') και Τσαγκάρτης (18', 28', 60'), δύο ο Παπανικόλας (57', 66') και ένα ο Μπέλερης (7').

Από την αρχή όμως του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να αποχωρούν ένας-ένας ως τραυματίες, ώσπου στο 66ο λεπτό μετά το 9-0, έπεσε στο έδαφος ο τερματοφύλακας τους!

Κάπου εκεί όλα τελείωσαν καθώς έκανε νόημα ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, η ομάδα του έμεινε με 6 (!) παίκτες και βάσει του κανονισμού, ο διαιτητής Αναστασίου, αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι. Πλέον για την τύχη της Ειρήνης 2005 θα αποφασίσει η ΕΠΣΠ.

Προοδευτική: Τράκας, Κουσουρής, Δηλαβέρης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μπέλερης, Τσαγκάρτης, Σαμαράς, Μπιτσάνης, Γιακούπη, Ατματσίδης

Ειρήνη 2005: Αλεξάκης, Τσικόνης (46' Καρακιρισίδης), Ζάζας, Σιέκας, Τσίπι, Δερμετζόγλου, Πρέλα, Κούμης, Δερμάτης (30' Μανωλάς), Τσολάκου, Τσολίνας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK