Με Πιλάβιο και Προύντζο τελειώνουν οι απολογίες

Με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο - επί των ημερών του οποίου είχε ανανεωθεί η σύμβαση της "κάρτας υγείας" το 2010 - και το νυν μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας Νίκο Προύντζο, θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Δευτέρα (19/10), οι απολογίες των "23" των κατηγορούμενων από την ΕΠΟ για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Με Πιλάβιο και Προύντζο τελειώνουν οι απολογίες
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες, την προηγούμενη Δευτέρα (5/10) είχε απολογηθεί ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας Γιώργος Σιντόρης ενώ είχαν προηγηθεί ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Σωκράτης Παπαδόπουλος και της Δράμας, Θεόδωρος Φωτίου, όλοι τους πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ επί προεδρίας Βασίλη Γκαγκάτση.

Σε κανέναν δεν επιβλήθηκε περιοριστικός όρος όπως άλλωστε έχει συμβεί και με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους μεταξύ των οποίων και οι Γιώργος Γκιρτζίκης, Βαγγέλης Τοπολιάτης, Βαγγέλης Μαζαράκης, Αριστείδης Σταθόπουλος που απολογήθηκαν την Δευτέρα 12/10, το πρωί.

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης θεωρεί ότι οι κατηγορούμενοι δεν είναι ύποπτοι να τελέσουν το ίδιο αδίκημα (οι περισσότεροι άλλωστε έχουν αποχωρήσει από την... ενεργό δράση) και γι' αυτό δεν έχει επιβάλλει περιοριστικούς όρους με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Το γεγονός αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη συνέχεια της υπόθεσης.

Ο φάκελος μέχρι τα τέλη του μήνα θα παραδοθεί, πιθανότατα μαζί με αυτόν της "εγκληματικής οργάνωσης", σε εισαγγελέα εφετών που θα αποφασίσει ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη ενώ τον τελευταίο λόγο θα τον έχει το συμβούλιο Εφετών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK