Με τριάρα στην Γ' Εθνική το Ηράκλειο

Με εντυπωσιακό τρόπο σφράγισε την άνοδο στη Γ' Εθνική η ΑΕ Ηράκλειο, καθώς επικράτησε εύκολα του Ίκαρου Καλλιθέας με 3-0.

Με τριάρα στην Γ' Εθνική το Ηράκλειο
INTIME SPORTS

Το Ηράκλειο πανηγύρισε με τον καλύτερο τρόπο την άνοδό του στην Γ' Εθνική, καθώς επικράτησε με 3-0 του Ικάρου Καλλιθέας στο γήπεδο της Νίκαιας.

Το σκορ άνοιξε ο Καλιαμπάκας στο 57ο λεπτό με κοντινό πλασέ. Στο 82', ο Τζανέτκος με εκπληκτική ατομική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, ενώ ο ίδιος παίκτης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ανέλαβε το ρόλο του δημιουργού, με τον Μητροφάνη να κάνει το 3-0 με κεφαλιά. Στη τελευταία φάση του αγώνα το Ηράκλειο έφτασε κοντά και σε τέταρτο γκολ, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλεξίου κατέληξε στο δοκάρι του Αθανασόπουλου.

Ίκαρος (Κώστας Αρζένης): Αθανασόπουλος Ν., Φέκος (19' Εμμανουήλ Ι.), Βουρλούμης, Ταράτσας, Λάλα, Κυριακίδης (72' Τρίμπος), Ατματσίδης (43' Ομεράι), Κορρές, Μακρής Θ., Γεωργίου, Πέκοφ

Ηράκλειο (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Μέρτκολα, Βασίλογλου, Τριανταφύλλου, Τζανέτκος, Σπανός, Αλεξίου, Νταβαρίνος (78' Μητροφάνης, Καλιαμπάκας (68' Λαναράς), Χίσο, Καλημέρης (61' Κατσούλης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK