Ο Σαμαράς που περιμένει και οι ελληνικές ομάδες

Ο Γιώργος Σαμαράς έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Μπρομ και με ηρεμία εξετάζει τις περιπτώσεις που έχει στα χέρια του, για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Σαμαράς που περιμένει και οι ελληνικές ομάδες

Ο Έλληνας επιθετικός είναι από τις πολύ καλές περιπτώσεις αυτή τη στιγμή στην αγορά και από τη στιγμή που είναι ελεύθερος, είναι λογικό να βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων.

Η περίπτωση της Ελλάδας

Λογικό, φυσικά, είναι να έχει προταθεί και σε ελληνικές ομάδες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο 30χρονος στράικερ επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο "Sam" θέλει να διατηρήσει ψηλά τις μετοχές του και θέλει να παίξει σε λίγκα υψηλού επιπέδου και σίγουρα με... ανθρώπινες συνθήκες. Αυτή τη στιγμή ξεκουράζεται και αδειάζει το μυαλό του μετά από μια δύσκολη χρονιά και δεν βιάζεται καθόλου να βρεθεί η επόμενη ομάδα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο έχασε τον αγαπημένο του παππού, κάτι που τον άγγιξε ιδιαίτερα και τον επηρέασε. Ο Σαμαράς είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και ευαίσθητο παιδί και χρειάστηκε αρκετό διάστημα για να μπορέσει να συνειδητοποήσει τον χαμό ενός τόσο αγαπημένου του προσώπου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τον έχει ξεπεράσει. Αλλά, πλέον, μετά από μια θητεία Αλ Χιλάν, η οποία μπορεί να ανέβασε τον προσωπικό τραπεζικό του λογαριασμό, αλλά δεν τον βοήθησε ουσιαστικά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι (ενώ ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς), ψάχνει ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια.

Εκτός αυτού, ο Γιώργος Σαμαράς αγαπά την Εθνική ομάδα και θέλει να τη βοηθά. Οπως γίνεται αντιληπτό, ο επόμενος σταθμός θα κρίνει πολλά και για το αν θα επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Γερός και δυνατός, για να δώσει ό,τι καλύτερο στην αναγέννηση της ελληνικής ομάδας μετά τα απανωτά χαστούκια. Εξάλλου, η Εθνική έχει πάντα ανάγκη τον γερό και καλό Σαμαρά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK