Νέα αναβολή στο... ανέκδοτο της κάρτας φιλάθλου

Ανέκδοτο έχει γίνει η κάρτα φιλάθλου η οποία πήρε άλλη μία (πολλοστή) αναβολή. Συγκεκριμένα, με τροπολογία που κατατέθηκε την Παρασκευή 16/12 δόθηκε νέα παράταση μέχρι τις 31 Μαρτίου, ημερομηνία από την οποία θα είναι υποχρεωτική η εφαρμογή της αν δεν δοθεί και άλλη αναβολή, κάτι που δεν μοιάζει απίθανο.

Νέα αναβολή στο... ανέκδοτο της κάρτας φιλάθλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ούτε η πρώτη θα είναι άλλωστε, ούτε η τελευταία για το συγκεκριμένο μέτρο το οποίο εξήγγειλε ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στις 21 Αυγούστου 2015 ως μέτρο καταπολέμησης της βίας αλλά μέχρι σήμερα έχει μείνει στα λόγια και στις αναβολές.

Το συγκεκριμένο μέτρο έπρεπε να έχει τεθεί σε λειτουργία στις 30/9/2015, ώστε από 1/1/2016 να ήταν υποχρεωτικό. Στις 29/12 ο Σταύρος Κοντονής έδωσε παράταση για την 1η Μαρτίου μετά από γνωμοδότηση της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων ότι απαιτούνται νομοθετικές τροποποιήσεις εκ μέρους του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Στη συνέχεια δόθηκε νέα αναβολή για τις 30/9/2016, μετά έπειτα από αίτημα των ΠΑΕ το συγκεκριμένο μέτρο ειπώθηκε ότι θα είναι υποχρεωτικό από τις 20/10/2016, στην συνέχεια έγινε λόγος για νέα αναβολή μέχρι τα τέλη του 2016 και τώρα για τις 31/3/2017.

Μάλιστα, στις 27 Σεπτεμβρίου ο Σταύρος Κοντονής ήταν κατηγορηματικός ενώπιον των ΠΑΕ της Super League στις οποίες είχε πει... “γνωρίζατε για την κάρτα φιλάθλου από τον προηγούμενο Απρίλιο. Είκοσι μέρες, μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, θα είναι η προθεσμία, όχι παραπάνω...”. Οι 20 ημέρες τελικά έγιναν έξι μήνες!!!

Με την κάρτα φιλάθλου, όποιος θέλει να πηγαίνει στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη του ομάδα θα έχει ονομαστικό εισιτήριο και θα ευθύνεται για τυχόν φθορές που θα γίνουν στην θέση του.

Νέα αναβολή στο... ανέκδοτο της κάρτας φιλάθλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK