Ντεμόλ: "Μου ζήτησαν να στήσω ματς στο Αιγάλεω"

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννενα, Στεφάν Ντεμόλ, παραχώρησε συνέντευξη σε βελγική ιστοσελίδα και αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος του Αιγάλεω του είχε ζητήσει να "κανονίσει" αποτέλεσμα.

Ντεμόλ: "Μου ζήτησαν να στήσω ματς στο Αιγάλεω"

O Στεφάν Ντεμόλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βελγική ιστοσελίδα Sportwereld, αφού μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα, θυμήθηκε το πως απολύθηκε από το Αιγάλεω τη σεζόν 2004-2005 και ενώ είχε οδηγήσει την ομάδα στο Κυπέλλο ΟΥΕΦΑ...

"Η πρώτη ομάδα που προπόνησα στην Ελλάδα ήταν το Αιγάλεω. Τον Δεκέμβριο ήμασταν 4οι και πηγαίναμε για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ πέρα από κάθε πρόβλεψη.

Ο πρόεδρος τότε ήρθε και μου είπε: Το μπάτζετ είναι μεγάλο, είμαστε τέταρτοι, έχεις κερδίσει πολλά. Αν θέλεις να πληρώνονται οι παίκτες θα πρέπει να "κανονίσουμε" κάποια ματς. Θα σου πω από πριν αν πρέπει να κερδίσουμε ή να χάσουμε.

Φυσικά και αρνήθηκα. Την επόμενη μέρα μου έβγαλαν εισιτήρια για το Βέλγιο, λέγοντας μου πως πρέπει να μάθω τον ελληνικό τρόπο" ανάφερε χαρακτηριστικά ο Ντεμόλ... για την περίοδο που πολλοί αγνόησαν τη σοβαρότητά της με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο σκάνδαλο των στημένων του 2011.

News 24/7

24MEDIA NETWORK