O Ανδρούτσος ντύθηκε... Φορτούνης στη Λάρισα

Με δύο ασίστ του Ανδρούτσου, ο οποίος είχε χρησιμοποιηθεί από τον Πάουλο Μπέντο ως αλλαγή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αρούκα, η Κ20 του Ολυμπιακού επιβλήθηκε άνετα με 0-2 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Λάρισας.

O Ανδρούτσος ντύθηκε... Φορτούνης στη Λάρισα

Ο Ολυμπιακός υπερείχε σ' όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασε άνετα στην 3η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα είχε μια καλή ευκαιρία για γκολ στο 8' με τον Μάριο Βρουσάι και στο 15' έφτασε στο 0-1 με τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Ο Θανάσης Ανδρούστος βγάζει ωραία πάσα στον Βρουσάι και εκείνος στέλνει με σουτ την μπάλα στα δίχτυα. Στο 27' ο Κώστας Κηπουρός πιάνει κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 32' ο Γιώργος Μανθάτης χάνει νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πιέζει για να πετύχει και άλλα γκολ και το καταφέρνει στο φινάλε. Στο 85' ο Θανάσης Ανδρούτσος στέλνει την μπάλα στον Βασίλη Αντωνόπουλο ο οποίος με σουτ "γράφει" το 0-2. Στο 91' ο Βάρκας είχε μεγάλη ευκαιρία για γκολ!

Στο Αλκαζάρ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Νέων βρέθηκαν εκ μέρους του Ολυμπιακού και οι Καρεμπέ, Μοντεστό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ (Σάκης Αναστασιάδης): Κουτογλίδης, Ναλμπάντης, Καλούσης, Μασούρας (85′ Χατζής), Χοτζάλι, Παπαδόπουλος (85′ Αναγνώστης), Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Θ., Γεωργακόπουλος (74′ Τζέκας), Κουσιάς, Μακρής.

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Γαβαλάς, Πανάγου, Φουάσης, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Μανθάτης, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος (89′ Βάρκας), Κηπουρός (58′ Αντωνόπουλος), Βρουσάι (88′ Κιρτζιαλίδης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK