Ο απολογισμός μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Ο απολογισμός των επεισοδίων που αναστάτωσαν χθες το βράδυ τη Θεσσαλονίκη ήταν οι δεκάδες προσαγωγές οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη από την Αστυνομία, ενώ υπήρξε και τραυματισμός ατόμου που ευτυχώς διέφυγε τον κίνδυνο.

Ο απολογισμός μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από την Αστυνομία, όλα άρχισαν όταν περίπου στις 22.30 όταν άγνωστοι πέταξαν πυρσό προκαλώντας φθορές στην τζαμαρία και την είσοδο νυχτερινού κέντρου στην οδό Παπαναστασίου, όπου είχε χορό μεγάλος σύνδεσμος οπαδών του Άρη.

Υπήρξε και τραυματισμός ενός οπαδού με αιχμηρό αντικείμενο (σύμφωνα με άλλες πληροφορίες με μαχαίρι), ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και διέφυγε τον κίνδυνο.

Η Αστυνομία επενέβη άμεσα και σύμφωνα με όσα αναφέρονται από στελέχη της δεν υπήρξαν συμπλοκές οπαδών και ρίψη μολότοφ.

Αργότερα, υπήρξε επίθεση με πέτρες σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και για τα δύο περιστατικά έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές οπαδών και περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας για το πόσες θα έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις. Σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι προσαγωγές έχον φτάσει τις 35, από τις οποίες οι 10 έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK