O Κουτσοκούμνης αποκάλεσε "ηλίθιο" τον Κυριάκο Θωμαϊδη!

Στην επίθεση πέρασαν FIFA και ΕΠΟ με αφορμή ρεπορτάζ της "Δίκης" στον ΣΚΑΙ του Κυριάκου Θωμαϊδη σύμφωνα με το οποίο οι αποφάσεις της Επιτροπής Ιδιότητας και μεταγραφών της Ομοσπονδίας είναι άκυρες από τις 28 Αυγούστου και έπειτα.

O Κουτσοκούμνης αποκάλεσε "ηλίθιο" τον Κυριάκο Θωμαϊδη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Και όλα αυτά γιατί η πρόεδρος της ΕΙΜ Άννα Μαρία Δασκαλάκη διορίστηκε στην Ε' ΔΟΥ Πειραιά και με βάση τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα απαγορεύεται η παράλληλη απασχόληση ενώ (πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ) παραβιάζεται ο νόμος Κοντονή σύμφωνα με τον οποίο στα δικαστικά όργανα της ΕΠΟ μετέχουν μόνο τακτικοί δικαστές.

"Όποτε ανοίξει το στόμα του ο κάθε ηλίθιος, τρέχουμε να βρούμε ΤΟ σκάνδαλο. Ηρεμήστε. Η ζωή είναι υπέροχη !!!" απάντησε πρωί, πρωί ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, επιτετραμμένος της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στον λογαριασμό του στο Facebook.

Μάλιστα, σε προτροπή διαδικτυακού... φίλου του να μην ασχολείται, απάντησε με νόημα... "Διαπιστώσεις κάνω. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε. Ίσως ναι... να είναι κρίμα που ασχολήθηκα και εγώ".

Η ΕΠΟ παράλληλα, με ανακοίνωση της αναφέρει ότι η Άννα - Μαρία Δασκαλάκη παραιτήθηκε από την ΕΙΜ/ΕΠΟ στις 18/8, η παραίτηση της έγινε αποδεκτή στις 25/8 και ανέλαβε καθήκοντά στο ελληνικό δημόσιο την 1η Σεπτέμβρη. "Οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και οι αποφάσεις που ελήφθησαν ήταν πλήρως διαφανείς και απολύτως νόμιμες" καταλήγει η ανακοίνωση. Στο επίσημο site της Ομοσπονδίας όμως, αναφέρεται ακόμη ως πρόεδρος της ΕΙΜ η Άννα Μαρία Δασκαλάκη!

Να σημειωθεί πάντως, ότι η Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών δεν είναι δικαστικό όργανο συνεπώς δεν είναι απαραίτητο να στελεχώνεται μόνο από τακτικούς δικαστές και κανένας νόμος Κοντονή δεν παραβιάζεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK