Ο Μπίκας έδειξε τις (άγριες) διαθέσεις του

Το Contra.gr και ο Αλέξης Πλατής αναλύει και ερμηνεύει τους πρώτους ορισμούς του νέου υπεύθυνου διαιτησίας στην ΕΠΟ. Η... φωτογραφία αυτών που είναι για καρατόμηση, εκείνοι που είναι υποψήφιοι να ανέβουν από τη Football League και τι παίζει με τους διεθνείς.

Ο Μπίκας έδειξε τις (άγριες) διαθέσεις του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το λίφτινγκ στους πίνακες αναβλήθηκε για μία εβδομάδα μετά τα αγωνιστικά τεστ που θα γίνουν στις 8 και 9 Νοεμβρίου αλλά ο Γιώργος Μπίκας έδειξε από τώρα τις... άγριες διαθέσεις του.

Ο νέος αρχιδιαιτητής δεν όρισε στην 10η αγωνιστική κανέναν από τους οχτώ ρέφερι (Σπάθας, Γιάχος, Δημητρόπουλος, Παππάς, Μήτσιος, Λαμπρόπουλος, Βοσκάκης, Δελφάκης) που ακούγεται ότι είναι υποψήφιοι για καρατόμηση. Αντίθετα, όρισε ως διαιτητές τους τέσσερις από τους εφτά διεθνείς (Σιδηρόπουλο, Μάνταλο, Κύζα, Παπαπέτρου) και στους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες της Super League όρισε διαιτητές από τον πίνακα της Football League που προφανώς είναι υποψήφιοι για άνοδο.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι Παναιτωλικού - Λάρισα θα παίξει ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), στον αγώνα Λεβαδειακού - Ξάνθη ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου), στον αγώνα Κέρκυρας - Βέροιας ο Τζήλος από την Λάρισα που πέρσι είχε προβιβαστεί στην super league αλλά υποβιβάστηκε το καλοκαίρι (η ΕΠΣ Λάρισας ήταν στην αντιπολίτευση) και τέλος, στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Πλατανιά τον Σκουλά (Σερρών).

Επίσης, ως 4οι ορίστηκαν άλλοι τρεις διαιτητές του πίνακα της Football League οι Koυτσιαύτης (Αρτας), Σέζος (Κιλκίς), Τσαμούρης (Πειραιά).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκος με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK