Ο... Μποτία και η Χαλκιδική τον άφησαν εκτός Ευρώπης

Τις… αμαρτίες του στο περσινό πρωτάθλημα και όχι μόνο, πληρώνει ο Αλέξανδρος Γρεβένης από την Χαλκιδική.

Ο... Μποτία και η Χαλκιδική τον άφησαν εκτός Ευρώπης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο - γεννημένος το 1981 - βοηθός ρέφερι έμεινε εκτός της λίστας των διεθνών βοηθών που ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ την Παρασκευή 30/9 και μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Ευρώπη, θα αρκεστεί στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις του.

Οι λόγοι για τους οποίους ο 35χρονος βοηθός τέθηκε εκτός λίστας φέρεται είναι δύο:

- ο πρώτος είναι το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό τον προηγούμενο Φεβρουάριο στο οποίο ως β’ βοηθός είχε υποδείξει στο διαιτητή Χαράλαμπο Καλογερόπουλο την αποβολή στον Μποτία για το μαρκάρισμα στον Αραβίδη. Ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Κύρκος άλλωστε, τον είχε παραπέμψει βαθμολογώντας τον με 7.9 με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ορισμών για 1.5 μήνα.

- Ο δεύτερος λόγος αφορά στην Ένωση στην οποία ανήκει. Η Χαλκιδική μέχρι πρόσφατα ήταν στο… άρμα της συμπολίτευσης καθώς ο πρώην πρόεδρος Αργύρης Βούλγαρης ήταν στενός συνεργάτης του Γιώργου Γκιρτζίκη. Η Ένωση ωστόσο, πέρασε στην αντιπολίτευση και το τελευταίο διάστημα ο Γρεβένης σταμάτησε να παίζει στην Ευρώπη. Τελευταίος αγώνας ήταν τον Ιούλιο στα προκριματικά του Εuropa League μεταξύ της Ποντγκόριτσα και της Γκενκ.

Ο Γρεβένης ήταν διεθνής από 1.1.2014 και ανήκε μέχρι πέρσι στο τιμ του Μιχάλη Κουκουλάκη με τον οποίο έπαιζε στην Ευρώπη αλλά ο τελευταίος πλέον αποτελεί παρελθόν για την διαιτησία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK