Ο ΠΣΑΤ για το χαμό του Γιάννη Ξενάκη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το χαμό του Γιάννη Ξενάκη εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

Ο ΠΣΑΤ για το χαμό του Γιάννη Ξενάκη

Η ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) ανακοινώνει με θλίψη και οδύνη την ξαφνική απώλεια του συναδέλφου Γιάννη Ξενάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Ο Γιάννης Ξενάκης, ήταν ο παλαιότερος εν ενεργεία ρεπόρτερ της ΑΕΚ, διακρινόταν για το ήθος του και την πληρότητα της δουλειάς του. Εργάστηκε  επί δεκαετίες στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ", μέχρι και την τελευταία μέρα έκδοσής της, ενώ μέχρι σήμερα εργαζόταν στην εφημερίδα "LIVE SPORT" στην οποία ήταν και αρχισυντάκτης και στην ιστοσελίδα "iDreamTEAM.gr". Ο εξαίρετος συνάδελφος εργάστηκε ακόμη στις εφημερίδες 'ΦΙΛΑΘΛΟΣ", 'ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ", "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" και στην ιστοσελίδα "Contra.gr'.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συγκλονισμένο από την απώλεια του φίλου και σπουδαίου συναδέλφου συλλυπείται θερμά την οικογένεια του.

Αιωνία του η μνήμη.

*Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψάλλει την Τρίτη 18 Αυγούστου 2015, στις 11.00 π.μ. από τον Άγιο Νικόλαο Μαρκοπούλου Αττικής".

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ